2777
2789
عنوان

بچه ها شماهم مهرطلبین؟

219 بازدید | 32 پست

سلامم دوستان.تازگیا رفتم شخصیت مهر طلبیو خوندم و دیدم باهام مطابقت داره⁦☹️⁩و حالا فهمیدم دلیل حسای بدم چی بوده؟شما چه نظری دارید؟کسی بوده اینجورییی؟

اگه کسی هست بگه چکار کرده خوب شده؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدوم حس میکنم منم اینجوریم

هیچی فقط سرکوبش میکنم تا هرکی به روم خندید نرم دنبالش 

کاربر ایواز هستم کاربریم تعلیق شده،این کاربری قبلیمه برش گردوندم تا فقط تاپیکاشو حذف کنم اگه حذف کردم دوباره تعلیقش میکنم، و تا موقعی که کاربری ایواز رو برگردونن من با این کاربری فعالیت میکنم.

مهر طلب تا جایی که می‌دونم یعنی طرف تو ارتباطاتش بخصوص ارتباط با جنس مخالف همش دنبال کسب تشویق و تایید هست و خب ممکنه پارتنرش ناخودآگاه با این خصیصه اونو کنترل کنه! منظور شما از حسای بد چیه اگه میتونی بیشتر توضیح بده

با خود مدارا کن، تو جز خویشتن کسی را نداری 🍂 وقتی که احساس تنهایی میکنید و به تنگ آمده اید احتمال آنکه انتخاب های ضعیف تری بکنید بالا میرود؛ استیصال برای دوست داشتن آدم را به کجا که نمیکشاند! با شکم خالی به خرید نروید چون هر غذای ناسالمی را انتخاب خواهید کرد.

[QUOTE=206818535]خب چ خصوصیاتی داره مهر طلبی؟[/QUOTE

از بچگی شکل میگیره یعنی به هیچکس نمیتونی نه بگی به شدت

متواضعی و حتی خواسته های دیگرانو به خودت ترجیح میدیدبرای اینکه از خودت راضی نگهشون داری.

مهر طلب تا جایی که می‌دونم یعنی طرف تو ارتباطاتش بخصوص ارتباط با جنس مخالف همش دنبال کسب تشویق و تای ...

آره تا حدودی همینه اما فقط نه در برخورد با جنس مخالف حتی ممکنه در ارتباط با پدر و مادرم باشه.یعنی همه فشاری رو تحمل میکنی واسه اینکه همه ازت راضی باشند حتی مخالف میلت و خودتو نادیده میگیری