یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی راحت کم میخوریم جمع میخوابیم ما زندگی خیلی سختی با شوهرم شروع کردیم حقوقش خیلی پایین بود بهت بگم خندت میگیره چلی هیییچوقت خدارو ناشکری نکردیم خدا هم جوابمونو داد شغل همسرم عوض شد زندگیمون از این رو به اون رو شد
من تازه دوسال زندگی مو شروع کردم اوایل خوب بود وام ازدواجمون گرفتیم تا زمین مون بسازیم ی بچه ۶ ماهه داریم باهم خیلی خوش بودیم از خونه مادرشوهر مستبد فرار کردیم و الان خونه اجاره داریم ولی ن من نه شوهرم هیچ کاری نداریم که درامدزایی بکنیم راسش امروز شاید بدترین روز عمرم بود خیلی عصبی بودم
واقهیتش ادمی نبودم که مشکل نداشته باشه از وقتی،فخمیدم همیشه مشکلات سختی داشتم ولی هیچ وقت اینقدر داغون نبودم ن دوستی دارم که باهاش دردودل کنم نه حامی از هیچ طرفی