2777
2789

این اخلاقی تبدیل به معضل بزرگی شده برام به خاطر همین حساسیت شدید نمیتونم با اطرافیانم ارتباط خوبی بگیرم کافیه بهم بگن بالا چشمت ابرویه سریع بهم برمیخوره و از طرف بدم میاد و دیگه میزارمش کنار 😐

بابت همین زودرنجیم دوستی ندارم فامیل و خانواده باهام صمیمی نیستن 

به نظرتون کاری هست انجام بدم تا این وضعیتم درست بشه؟

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راهش اینه دیدت رو مثبت کنی عزیزم.اگر حرفی زده میشه بعد خوبش رو جذب کنی.

اطلاعلتتو نخوندم احساس میکنم کم سن و سال و لاغر اندامی درسته؟

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

برات مهم نباشه همین. انگار نشنیدی. من خیلی زود رنج بودم هنوزم هسم اما یکم گذاشم کنار. بخودم میگم شاید منظوری نداشت. شاید منظورش فلان جیز بود. شابد سادست نمیدونه این حرف بده. شابد شاید اینطوری دیگه ناراحت نمیشم

اول مطمئن شو ك تو زودرنج و حساسي 

بعضي وقت ها ما قبلا يه حرف بدي شنيديم از اون ادم و الان شايد يه حرف معمولي بزنه ولي ناخوداگاه مون حتى متوجه منظور اون ادم از اون حرف ميشه

پيشازانكتشخيصدهيددچارافسردگىهستيديااعتمادبهنفسپايينيداريداطمينانحاصلكنيدكتوسطيكمشتادمبيشعوراحاطهنشدهايد

یک عدد چپی 

راهش اینه دیدت رو مثبت کنی عزیزم.اگر حرفی زده میشه بعد خوبش رو جذب کنی. اطلاعلتتو نخوندم احساس م ...

نه اتفاقا چاقم و دو بچه هم دارم😕

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩
نه اتفاقا چاقم و دو بچه هم دارم😕

شاید چاق بودن و نرمال نبودن وضعیت جسمیتم مزید بر علته.

من زمانی خیلی لاغر بودم روحیاتم حساس بود.همین الانم اگر یه سری مواد غذایی رو مصرف کنم تند میشم مثل آب لیمو یا کافئین.

یا تازگیا متوجه شدم سندروم قاعدگی دارم ..ب شدت ب هم میریزم.

تموم اینا رو سه ماهه دارم درمان میکنم و نتیجه گرفتم.از نظر روحی تقویت میکنم خودمو و یه سری پرهیزات غذایی دارم

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ