2777
2789
عنوان

خانوما لطفا راهنمایی کنین..آمپول اچ سی جی بزنم یانه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 25 پست
خداروشکر.انشاا..خداحفظش کنه به سلامتی دنیابیاد.انشاا.. خدابه همه منتظرا بده سالموصالح.برای ماهم دعاک ...

ممنون عزیزم ان شاءالله روزی خودتون باشه عزیزم 

من ماهی که باردار شدم دکتر بهم گفت از شبی که آمپول زدی تا سه شب بعدش هر شب اقدام داشته باش 

شاید تاثیر اینم بود

30.روز سوم چی رو چک میکنن؟؟

وضعیت تخمدان ها و رحم‌. مثلا" ضخامت اندومترت اگه زیاد باشه دارو نمیدن. الانم اگه گفته نه انجام نده سر خود. خطرناکن. سنت زیادنیست که‌ من ۳۸ سالمه. اولین بچه. هنوزم کلی امید هست وضعیت دوتامونم خوبه ذخیره تخمدان و وضعیت بدن 

آینده حتما" زیباست.🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب کلا نزنم یا بذارم روز سیزدهم بزنم؟؟امروز دهم سیکل بود 12یا 13بزنم؟؟بدشانسی قمر در عقربو آخرماهم ه ...

دکتر گفته نزنی نزن. این داروها با کنترل هم هزار تا مشکل پیش میارن چطوری سر خود استفاده میکنی؟ 

آینده حتما" زیباست.🥰
ممنون عزیزم ان شاءالله روزی خودتون باشه عزیزم  من ماهی که باردار شدم دکتر بهم گفت از شبی که آم ...

ممنونم خداکنه همه حاجت دلشونوبگیرن همه خانومای منتظر دامنشون سبز شه انشاا.. خدابه منم بده زود واقعا دل تودلم نیست زودباردار بشم..

انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون
ممنونم خداکنه همه حاجت دلشونوبگیرن همه خانومای منتظر دامنشون سبز شه انشاا.. خدابه منم بده زود واقعا ...

درکت میکنم واقعا عزیزم 

خودمم این روزا رو گذروندم 

ان شاءالله که هرچه زودتر یه نی نی سالم و خوشگل بیاد تو بغلت

وضعیت تخمدان ها و رحم‌. مثلا" ضخامت اندومترت اگه زیاد باشه دارو نمیدن. الانم اگه گفته نه انجام نده س ...

ممنونم از راهنماییت.خداخیرت بده.آره فک کنم ماه پیش خیلی تخمدانهام تحریک شده..دکتر دوتا هاش سی جی داد همزمان.بعدم که رفته مسافرت اصلادر دسترس نبود نتیجه رو بهش بگمو برااین دوره بپرسم.پیش یکی دیگه رفتم گفت نزن

ممنونم از راهنماییت.خداخیرت بده.آره فک کنم ماه پیش خیلی تخمدانهام تحریک شده..دکتر دوتا هاش سی جی داد ...

قربونت عزیزم. ایشاله این ماه هر دوتامون حامله میشیم     

آینده حتما" زیباست.🥰
درکت میکنم واقعا عزیزم  خودمم این روزا رو گذروندم  ان شاءالله که هرچه زودتر یه نی نی سال ...

متشکرم عزیزم.خداخیرتون بده.انشاا...🥰🥰🤩🤩😘

قربونت عزیزم. ایشاله این ماه هر دوتامون حامله میشیم      

آره انشاا.. خدا بهمون میده.انشاا..زود خبر بارداریتونو بذارین منم همینطور.خدابزرگه..نعمتو رحمتش شامل ماهم بشه بزودی زود انشاا..

آره انشاا.. خدا بهمون میده.انشاا..زود خبر بارداریتونو بذارین منم همینطور.خدابزرگه..نعمتو رحمتش شامل ...

حتما" همینه‌ دیر و زود داره سوخت و سوز نداره 🥰😍😘

آینده حتما" زیباست.🥰