2777
2789

سلام.میشه سوال منم جواب بدین؟؟9ماه اقدامم تنبلی ندارم ولی مثبت نمیشم..ماه پیش 5شب؛شبی دوتا لتروزول خوردم سونوواژینال روز13رفتم فولیکولای 29.25.22 داشتم روز14آمپول اچ سی جی زدم بازم مثبت نشد.برای این ماه دکترم نبودخودم لتروزولو شبی یکی خوردم ترسیدم زیادبشه کیست بشه.امروزپیش یک پزشک دیگه رفتم گفت آمپول نزن تخمدانهاتواذیت میکنه.روز10سیکلم سونودادم فولی 9.12.17داشتم.حالا من چیکارکنم؟؟آمپول نزنم؟؟

انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چهار بار hcg زدم بار آخر گرفت 

شماتنبلی داشتین؟؟آمپولارو 4ماه پشت سرهم زدین؟؟چرا به من گفت آمپولو نزن؟آخه من قبلا کیت تخمکگذاری میزدم مثبت نمیشد میترسم آمپولونزنم مثه اون دفعه ها تخمکم آزادنشه

چقدر عجله داری بعد یکسال درمان میکنن به موقع و وقت تخمک گذاری با کیت تخمک گذاری اقدام کن

عجله؟؟آخه هم سنمون زیاده هم بچه دوست دارم هم خانواده ها یکم فشارمیارن همش میپرسن 

عجله؟؟آخه هم سنمون زیاده هم بچه دوست دارم هم خانواده ها یکم فشارمیارن همش میپرسن  

۹ ماهه اقدامی آخه

تا یکسال که نمیرن دنبال درمان

چند ساله ازدواج کردی؟ 

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
شماتنبلی داشتین؟؟آمپولارو 4ماه پشت سرهم زدین؟؟چرا به من گفت آمپولو نزن؟آخه من قبلا کیت تخمکگذاری میز ...

اره عزیزم من پلی کیستیک بودم دو سه ماهی یکبار پریود میشدم 

سه بار پشت سر هم زدم نشد 

یکسال درمانو ول کردم دکترمم عوض کردم بار اول گرفت

اره عزیزم من پلی کیستیک بودم دو سه ماهی یکبار پریود میشدم  سه بار پشت سر هم زدم نشد  یکس ...

خداروشکر.انشاا..خداحفظش کنه به سلامتی دنیابیاد.انشاا.. خدابه همه منتظرا بده سالموصالح.برای ماهم دعاکنی

خداروشکر.انشاا..خداحفظش کنه به سلامتی دنیابیاد.انشاا.. خدابه همه منتظرا بده سالموصالح.برای ماهم دعاک ...

چند سالته؟ 

پریود بعدی سوم سیکلت برو سونو ببر پیش دکترت 

آینده حتما" زیباست.🥰
۹ ماهه اقدامی آخه تا یکسال که نمیرن دنبال درمان چند ساله ازدواج کردی؟

آخه دوره هامم مرتبه 28 روزه دقیق..بعداز 6ماه که نشد نگران شدم..دوروبریام همه شانسی همون ماهای اول اقدام گرفته..میترسم طولانی بشه فرصتارو از دست بدیم..بخدا سخته شرایطم..کاش خدا حاجتموبده

آخه دوره هامم مرتبه 28 روزه دقیق..بعداز 6ماه که نشد نگران شدم..دوروبریام همه شانسی همون ماهای اول اق ...

ان شاء الله به زودی باردار بشی

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
فولی هات کوچیکن. نزن امپول 

خب کلا نزنم یا بذارم روز سیزدهم بزنم؟؟امروز دهم سیکل بود 12یا 13بزنم؟؟بدشانسی قمر در عقربو آخرماهم هست