2777
2789

بچه ها تو شهر ما کسی شیرینی  های ترکی نمیفروشه فقط ی نفر هست باقلوا میفروشه کارشم خداروشکر گرفته واقعا سفارش داره حالا من میخوام شیرینی ترکی بیارم همه بهم میگن تو شانس شغل آزاد نداری نمیتونی سخته و.... الان نمی‌فهمم چکار کنم دو دل شدم بنظر شما واقعا شانسه یا پشتکار؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه شیرینی ؟شیرینی ترکی چیه؟؟ با پشتکار میتونی .آموزش دیدی؟

شیرینی ترکی خیلی زیاده ب جرعت میتونم بگم تو شهر ما ی نفرم نخورده مگر اینکه رفته باشه ازمیر من آموزش دیدم ولی ن فکر کنی کلاس رفتم ن مطالب سایت های ترکی برداشتم چون علاقه داشتم درست کردم و ب مزه مطلوب رسیدم از ازمیر هم سفارش دادم شیرینی ی نفر برام آورد فهمیدم همون مزه شیرینی های ترکیه یعنی کارم اوکی بود 

بزن میگیره عظیم زاده میگ ۹۰درصد ریسک میگیره

فکرش میکنم میگم اینا صبر نداشتن مثلا یکی رب می‌پخت ی ماه بعدش بیخیال شد گفت من شانس ندارم مگه سر ی ماه آدم 1000تا مشتری داره😶

میخوای پیج بزنی یا جایی رو اجاره کنی؟

پیج زدم شروع کردم دارم کم کم درست میکنم عکس میگیرم ک بزارم آشنا هم زیاد دارم تو اداره ها گفتم نمونه بدم ببرن چون اداره آیا و کارمندا زیاد سفارش میدن 

باید خوب تبلیغ کنی  تو دیوار آگهی بزن واتساپ اسطوری کن  برگه چاپ کن جاهای مختلف بجسپون ...

صددرصد تبلیغ خوب قسمتی از پشتکاره ولی نمیدونم چرا اینقدر انرژی منفی میفرستن همه بعد جالبیش اینه همشونم دنبال دستورهای شیرینی هایی هستن ک درست میکنم 

پیج زدم شروع کردم دارم کم کم درست میکنم عکس میگیرم ک بزارم آشنا هم زیاد دارم تو اداره ها گفتم نمونه ...

پس بسم الله پرقدرت ادامه بده انشالله که موفق باشی فقط تبلیغ یادت نره 

کیفیت خیلی مهمه

تو فروش مجازی فعالیت زیاد خیلی مهمه

صددرصد تبلیغ خوب قسمتی از پشتکاره ولی نمیدونم چرا اینقدر انرژی منفی میفرستن همه بعد جالبیش اینه همشو ...

اصلا به انرژی منفی دیگران توجه نکن

استارت کار رو بزن اول با مقدار کم شروع کنن انشالله با پشتکار و تلاش و پخت شیرینی خوب و باکیفیت مشتریا زیادتر میشن و شما هم بیشتر درست کن

بهت اطمینان میدم که موفق میشی

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم.