2777
2789
عنوان

پولیپ رحم و اقدام ب بارداری

11192 بازدید | 20 پست

سلام۔ من امروز پاک شدم رفتم سونوی واژینال۔ گفت یہ پولیپ ۱۶ میلی متری داری۔ میخوام اقدام ب بارداری کنم۔ باید چیکار کنم؟ اول باید پولیپ رفع بشہ؟ یا با بارداری پولیپ از بین میرہ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خود پولیپ به تنهایی مانع بارداری نیست مگه اینکه جاش طوری باشه که مانعی برای عبور اسپرم باشه اگه هنوز یک سال از اقدامتون نگذشته لازم نیست بردارین البته اگه جاش مانعی نباشه ولی اگه یک سال گذشته از اقدامتون، معمولا دکتر پیشنهاد برداشتن پولیپو می کنه

دوستان اگہ اطلاعاتی دارید دریغ نکنید🙏

سلام پولیپ جن عاشق هست که دررحم شماجای گرفته وبایدقران درمانی کنیدتاازشراین جن پلید راحتبشید درمانش هم سوره بقره هست که بایدهرروزگوش بدیدبیشترازپنجاه روز

سلام خود پولیپ به تنهایی مانع بارداری نیست مگه اینکه جاش طوری باشه که مانعی برای عبور اسپرم باشه اگه ...

نہ من فقط یکبار اقدام کردم۔ اونم موعد تخمک گذاریم نبود۔ میترسم باردار شم برا جنین خطر داشتہ باشہ۔ آخہ یک  سانت و نیمہ

نہ من فقط یکبار اقدام کردم۔ اونم موعد تخمک گذاریم نبود۔ میترسم باردار شم برا جنین خطر داشتہ باشہ۔ آخ ...

عزیزم من پچلیپ همین اندازه داشتم کورتاژ کردم چندماه بعد دوباره زد همه میگفتن بچه دار نمیشی وسقط میشه وفلان ماه سوم اقدام باردار شدم سونو 8 هفته که رفتم خبری از پولیپ نبود میگن تو بارداری خودش جذب میشه 

البته جاش مهمه که جلو لوله فالوپ نگرفته باشه برای ورود اسپرم

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
نہ من فقط یکبار اقدام کردم۔ اونم موعد تخمک گذاریم نبود۔ میترسم باردار شم برا جنین خطر داشتہ باشہ۔ آخ ...

عزیزم تا اونجایی که می دونم پولیپ به جنین کاری نداره حالا باز می تونین با دکترتون هم مشورت کنین

عزیزم تا اونجایی که می دونم پولیپ به جنین کاری نداره حالا باز می تونین با دکترتون هم مشورت کنین

آرہ چنتا پست خوندم ھمہ میگن ربطی ندارہ۔ ولی اونایی ک پولیپ داشتن سقط داشتن ھمہ۔ ولی دکترشون گفتہ  ب پولیپ ربط ندارہ۔ ولی من فک میکنم ربط دارہ😶

واقعا؟؟؟؟🤕

بله سوره بقره روگوش کنیدروزی دوبار به اب هم بزاریدپخش بشه بخورید.سوره عبس هم اگه شب ها قبل خواب شصت باربخونیدوبعدش سریع بخوابید باکسی حذف نزنید برای سوزوندن جن عاشق خیلی قویه تاچهل وپنج یاپنجاه روزادامه بدید وول نکنید کشتنشوتوی خواب بهتون نشون میدن توی خواب میبینید اگه خواب ندیدیدجاتونوعوض کنیدنمازاتوسروقت بخونید موقع میخوان لباس عوض کنیدبسم الله بگید شب لخت نخوابید توی اینه لخت به خودتون نگاه نکنیدموقع حموم رفتن بسم الله بگید ایشالله رفع میشه موقع گوش کردن به سوره بقره اگه توی رحمت حرکت حس کردی یعنی جن عاشق داری گوشی روبزارروی شکمت یاروی ران پات اگه باشه واکنش نشون میده قبل خواب ایه الکرسی وچهارقل بخون 

بله سوره بقره روگوش کنیدروزی دوبار به اب هم بزاریدپخش بشه بخورید.سوره عبس هم اگه شب ها قبل خواب شصت ...

مرسی از راھنماییت عزیزم۔ ولی خیلی سختہ کارایی ک گفتی😢

مرسی از راھنماییت عزیزم۔ ولی خیلی سختہ کارایی ک گفتی😢

ولی ارزششوداره وحتماانجام بده چون اگه جن عاشق باشه نمیزاره باردا بشی واسپرماروتوی رحمت میکشه وکم کم بین تووشوهرت سردی واختلاف میندازه که باهم خوب نباشیدیاهمبسترنشید وهمش بحث ودعواداشته باشیدونحسی ودوری ازجمع وانزوایی واخرشم طلاق وبختتوهم میبنده اگه علایمی مثه خوابای جنسی یااتباط بامحارم توخواب ببینی یعنی داری یاممکنه هیچ علایمی نداشته باشی هیچ خوابی هم نبینی سوره بقره روگوش کن هرمشکلی داشته باشی بهت نشون میدن من چشم زخم خیلی داشتم همش فامیلوتوخواب میبینم یاطلسم داشتم جن عاشقم تازگیافهمیدم دارم موقع پخش سوره بقره توی رحمم تکون میخورد