2777
2789
عنوان

یکی بیاد بگه با میگرن چه کنیم واقعا

270 بازدید | 24 پست

ینی دیگه نمی دونم چه کنم

به خاطر معده ام نمی تونم مسکن بخورم

از عصر همین جور یه گوشه افتادم نمی دونم چه غلطی کنم

بابا واقعا اگر خوب شدید بیاید بگید

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

با روغن بنفسه سرتو ماساژ بدع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساعت خواب و بیداریت درست کن خوب میشه برو سرم بزن درد نکش

تو این کرونا که جرات نمی کنم برم

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

من یه مدت دوغ شتر اصل (بدون آب) خوردم خیلی بهتر شد، سعی کن گرسنگی یا تشنگی یا حرص و عصبانیت یا خستگی یا نور شدید یا سر و صدای شدید بیش از توانتون قرار نگیرید که شروع میگرن هست وقتی هم شروع شد باید یه جای ساکت و تاریک بخوابی تا بعد خواب بهتر بشی

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
من یه مدت دوغ شتر اصل (بدون آب) خوردم خیلی بهتر شد، سعی کن گرسنگی یا تشنگی یا حرص و عصبانیت یا خستگی ...

جدی میگی! دوغ شتر خوبه

حتما امتحان می کنم ممنون

جدی میگی! دوغ شتر خوبه حتما امتحان می کنم ممنون

حتما اصلش پیدا کن، دوغ گاو تقلبی بدن بدتره ها، دوغ گاو طبعش سرد هست ولی دوغ شتر طبعش گرمه و خیلی خاصیت داره

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
من حجامت از سر داشتم و خیلی بهتر شدم جوری که در سال شاید یکبار حمله میگرن بهم دست بده

واقعاااا؟ حجامت از سر همون که از شقیقه هاست یا اونی که پشت گردن و ... ایناست؟

قبلش چند بار سردرد میشدی؟

تو این کرونا که جرات نمی کنم برم

هیچی نمیشی دوتا ماسک بزن برو

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

حتما اصلش پیدا کن، دوغ گاو تقلبی بدن بدتره ها، دوغ گاو طبعش سرد هست ولی دوغ شتر طبعش گرمه و خیلی خاص ...

آهان چه جالب

سلام  یه داروی واقعی برای میگرن منیزیم هست که کمبودش باعثش میشه. روزی یه قرص منیزیم بخور

ینی ضرری چیزی نداره؟ هر روز بخورم؟

واقعاااا؟ حجامت از سر همون که از شقیقه هاست یا اونی که پشت گردن و ... ایناست؟ قبلش چند بار سردرد می ...

بله. تقریبا ۱۰ سال بود ماهی دو سه بار میگرفت. طب سنتی رفتم گفت مویرگ توی سرت زیاد هست و حجم خون هم زیاده تو سرت سالی یکبار حجامت کن کل سال دیگه نمیگیری. الان تقریبا ۵ ساله هر سال بهار میرم انجام میدم. برای منکه واقعا موثر هست. صما هم طب سنتی خوب اگر نزدیک‌تون هست یه ویزیت برید اگر حجامت با طبع بدنتون سازگاره باشه مطمئن باشید جواب میگیرید