از عصر همین جور یه گوشه افتادم نمی دونم چه غلطی کنم
بابا واقعا اگر خوب شدید بیاید بگید
خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
من یه مدت دوغ شتر اصل (بدون آب) خوردم خیلی بهتر شد، سعی کن گرسنگی یا تشنگی یا حرص و عصبانیت یا خستگی یا نور شدید یا سر و صدای شدید بیش از توانتون قرار نگیرید که شروع میگرن هست وقتی هم شروع شد باید یه جای ساکت و تاریک بخوابی تا بعد خواب بهتر بشی
من یه مدت دوغ شتر اصل (بدون آب) خوردم خیلی بهتر شد، سعی کن گرسنگی یا تشنگی یا حرص و عصبانیت یا خستگی ...
جدی میگی! دوغ شتر خوبه
حتما امتحان می کنم ممنون
من حجامت از سر داشتم و خیلی بهتر شدم جوری که در سال شاید یکبار حمله میگرن بهم دست بده
واقعاااا؟ حجامت از سر همون که از شقیقه هاست یا اونی که پشت گردن و ... ایناست؟
قبلش چند بار سردرد میشدی؟
حتما اصلش پیدا کن، دوغ گاو تقلبی بدن بدتره ها، دوغ گاو طبعش سرد هست ولی دوغ شتر طبعش گرمه و خیلی خاص ...
آهان چه جالب
سلام یه داروی واقعی برای میگرن منیزیم هست که کمبودش باعثش میشه. روزی یه قرص منیزیم بخور
ینی ضرری چیزی نداره؟ هر روز بخورم؟
واقعاااا؟ حجامت از سر همون که از شقیقه هاست یا اونی که پشت گردن و ... ایناست؟ قبلش چند بار سردرد می ...
بله. تقریبا ۱۰ سال بود ماهی دو سه بار میگرفت. طب سنتی رفتم گفت مویرگ توی سرت زیاد هست و حجم خون هم زیاده تو سرت سالی یکبار حجامت کن کل سال دیگه نمیگیری. الان تقریبا ۵ ساله هر سال بهار میرم انجام میدم. برای منکه واقعا موثر هست. صما هم طب سنتی خوب اگر نزدیکتون هست یه ویزیت برید اگر حجامت با طبع بدنتون سازگاره باشه مطمئن باشید جواب میگیرید