2777
2789
عنوان

یکی بیاد بگه با میگرن چه کنیم واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 24 پست

عزیزم دوست من رفت طب سوزنی می‌گفت دیگه اصلا سر درد نشدم 

منم میگرن دارم می‌خوام برم 

الآنم ی مقدار دارچین بریز تو ی ظرف ی ذره آبلیمو طبیعی چند قطره بریز روش و بکش ب پیشونیت خیلی میسوزه ولی یک ربع سرت آروم میشه من اینکار رو میکنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی ضرری چیزی نداره؟ هر روز بخورم؟

نه عزیزم ضرری نداره جزو مواد ضروری بدن هست مثل آهن و... وقتی شروع کنی تغییرش را احساس میکنی ایراتیش هم خوبه لزومی به پول اضافه نیست. 

بله. تقریبا ۱۰ سال بود ماهی دو سه بار میگرفت. طب سنتی رفتم گفت مویرگ توی سرت زیاد هست و حجم خون هم ز ...

عجب! منم دقیقا ماهی حدودا سه بار سردرد میشم خیلی بده

ینی در اولین فرصت میرم واقعا

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
منم دارم الان سه روزه امونمو بریده البته من تهوع هم دارم 

منم تهوع دارم

اولش حتی یه لیوان آب هم نمی خورم

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
انشاالله که هر چه زودتر خوب بشید و شاد و سلامت زندگی کنید🌷

ممنون از دعای خوبتون 🙏