2777
2789

چ جالب

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی آتش روشن میکنیم پرتو نوری از آتش تولید می‌شود و به تمام نقاط پخش می‌شود.اگر پشت نور آتش چراغی قرار بدیم نورش سایه ندارد .

نور حالتی از انرژی به حساب می‌آید و جرم ندارد .

نور ذرات سازنده ندارد .

از برخورد نور به آتش که نوعی انرژی است از آن عبور میکند

وقتی آتش روشن میکنیم پرتو نوری از آتش تولید می‌شود و به تمام نقاط پخش می‌شود.اگر پشت نور آتش چراغی ق ...

از کرامات شیخ ما این است

شیره را خورد و گفت شیرین است 😂😂😂

با احمق ها بحث نمیکنم   

عزیزم ببخشید یبار تو یه تاپیک در مورد نوک زبونی و تلفظ س راهکار داده بودین

میشه سوال بپرسم؟

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

عزیزم ببخشید یبار تو یه تاپیک در مورد نوک زبونی و تلفظ س راهکار داده بودین میشه سوال بپرسم؟

بفرمایید.فکر کنم گفته بودم زبون رو نباید بلند کنی و باید به پشت دندون های پایین بزنی

بفرمایید.فکر کنم گفته بودم زبون رو نباید بلند کنی و باید به پشت دندون های پایین بزنی

اصلا من نمیتونم دندون رو پشت دندون های پایین نگه دارم،

وقتی به زورنگه می دارم خیلی س بد تلفظ میشه

من موقع گفتن سه زبونم میره پشت دندون های بالا😓😓

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀