2777
2789
عنوان

پسر دو سالم دستشوییش رو نگه میداره

649 بازدید | 12 پست

سلام 

پسرم دو سالشه بشدت لجبازه مدام هم جیشش رو نگه میداره 

بارها میبرمش دستشویی خودشو سفت میگیره که جیش نکنه چکار کنم بنظرتون؟

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩

من دوتای بچه ی دوساله دیدم که دستشویی شون رو نگه میداشتن

یکیشون برا اینکه نره دستشویی اینکارو میکرد

ولی دیگه طاقتش ک تموم میشد

تو دستشویی خودشو رها میکرد😂

ولی اون یکی که اتفاقا پسر هم بود

تو دستشویی کتک میخورد تا انجام بده

نمیدونمم چطوری درستش کردن

فقط خواستم بگم فک کنم تو این سن این کار رواجه

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پوشکش کن تا راحت باشه بعد یه دوماه دیگه از پوشک بگیر

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

هم آمادگی نداره برا این و هم اینکه احتمال لجبازی میکنه یا یجورایی از محیط دستشویی میترسه

یا باید دوباره پوشکش کنی چند ماه دوباره شروع کنی یا تحمل کنی و ادامه بدی

وای نمیشه هم خودش بدش میاد نمیزاره گریه می‌کنه هم شوهرم اجازه نمیده‌

اخی پس مایعات زیاد بدش تا نتونه نگه داره 

حجم ادرار ک زیاد شه نمیتونه نگه داره

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
چه بد  براش جایزه تعیین کن بگو اگه بموقع بری فلان چیزو میخرم یا برچسب بخر بزار یجا بگو هروقت ر ...

فقط وقتایی که خودش بخواد بدون دردسر میاد دستشویی البته از باباش هم حساب می‌بره ولی خو اونکه همیشه خونه نیست😐🙁

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩
نتونه نگهداره ول می‌کنه رو فرش😐

اخی طفلک 

از دسشویی میترسه شاید

بادکنک کوچولوو بگیر بچسبون ب سقف

برچسب بگیر با هر بار دسشویی رفتن بده بچسبونه ب دیوار دسشویی

جایزه های کوچولو خوراکی اسباب بازی بخر بعد از هر بار دسشویی رفتن بده بهش