2777
2789

سلام. بچه ها من حدود دو ساعت پیش سقط کردم.

شنبه رفتم سونو فقط ساک ۱۲ میلی متر بود و کیسه زرده، ۶ میلی متر و گفت شش هفته و یک روز هستی و ده روز دیگه بیا . و من از هفته پنج لکه بینی داشتم، دیگه از دیروز مثل دوره پریودی شدم و حدود دو ساعت پیش حالت بی اختیاری ادرار داشته باشی بودم رفتم سرویس یک تکه کوچک ۲ سانتی تکه سفید دفع کردم، بعدش هم لخته بزرگ خونی. بنظرتون دفع من کامل بود یا نه؟ 

الان فقط زیر دلم یک مقدار درد می‌کنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا سونوگرافی چیزی نگفت؟؟؟ ایست قبلی کرده بود یا بارداری پوچ؟؟؟ 

ساک و کیسه زره تشکیل شده بود ولی جنین نبود، دکتر گفت ده تا چهارده روز دیگه صبر کنیم شاید لقاح دیر بوده، دیرتر شکل بگیره

ساک و کیسه زره تشکیل شده بود ولی جنین نبود، دکتر گفت ده تا چهارده روز دیگه صبر کنیم شاید لقاح دیر بو ...

عزیزم 6 هفتگی یعنی سقط کردی دقیق چند هفتت بود؟؟؟ چرا اخه اینقدر زود تا 9 هفتگی صبر میکردی خیلی زود اخه رفتی بقیه 8 هفتگی اینا میرن

عزیزم 6 هفتگی یعنی سقط کردی دقیق چند هفتت بود؟؟؟ چرا اخه اینقدر زود تا 9 هفتگی صبر میکردی خیلی زود ا ...

از نظر اولین روز پربودی، شش هفته و پنج روز بودم ولی وقتی رفتم سونو گفت شش هفته و یک روز هستی. 

چون لکه بینی داشتم زودتر رفتم، و من دو سه روز زودتر از موعد پریودی بی بی چکم مثبت شد، احتمال دادم صدای قلب بشنوم

و اینکه بارداری پوچ دلایل زیادی دارع ولی دوتاش اسپرم ضعیف و عفونته

البته احتمال میدم همسرم هم ضعیف باشه. 

خودم قبلش یک مقدار. عفونت داشتم که رفتم دارو گرفتم و رفع شد

اخه دختر خیلی زود رفتی مگه قرص خوردی سقط شد؟؟؟ 

نه هیچی نخوردم 

اتفاقا اومدم تو نی نی سایت، خیلی از دوستان گفتن تو شش هفته مثل من بودن و با وجود لکه بینی، الان بچه شون بغلشون هست و من خیلی امیدوار شدم و همسرم رو هم امیدوار کردم. 

تازه دکتر شیاف داد استفاده میکردم. دیگه از دیروز لکه بینی تبدیل شد مثل روزهای پریودی . دو ساعت پیش یهویی دفع شد

نه هیچی نخوردم  اتفاقا اومدم تو نی نی سایت، خیلی از دوستان گفتن تو شش هفته مثل من بودن و با وج ...

اها من فکر کردم قرص خوردی تا دفع بشه اشکالی نداره عزیزم انشالله سال بعد همین موقع بچت بغلت باشه و اینکه برا بعدی حتما ازمایش بگیرید هم همسرت. هم خودت ازمایش و سونوگرافی های کامل 

اها من فکر کردم قرص خوردی تا دفع بشه اشکالی نداره عزیزم انشالله سال بعد همین موقع بچت بغلت باشه و ای ...

ممنونم. آره این بار باید آزمایش های کامل بدم و یک متخصص خوب شعغر دیگه پیدا کنم، برم تحت نظرش. 

آخه شهر ما کوچیک هست دو تا متخصص زنان بیشتر نداره