2777
2789

تبلیغ محصولات پوسته؟؟؟

☆خدا☆ تنها انیسی است که مانوس خود را هرگز رهانمیکند.......ان شاالله یه روزی دامن همه ی زنان سرزمینم سبز از وجود فرزند بشه و طعم مادربودن رو بچشن آمین...برای سلامتی دوقلوهام یه صلوات لطفا....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها کسی که با یجا نشستن به هدفش میرسه مرغه تلاش کن آیندتو بساز 

یعنی الان به من گفتی مرغ؟؟؟؟؟

😑😑😑😑😑😑😑😑

نه خیرم من منتظر نتایج دانشگاهم و این طرز صحبت کردن شما دور از ادبه .

فرق شوخی و جدی رو بفهمید .😊

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤
خب دوستان پیشنهاد کار توی تجارت انلاین شرکت نفیس هست  اونایی که آینده ای پر از برآورده شدن آرز ...

😑😑😑🤦🤦🤦

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اسی زودتر خودتو نجات بده نذار با این حرف های انگیزشی اسیرت کنن

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یعنی الان به من گفتی مرغ؟؟؟؟؟ 😑😑😑😑😑😑😑😑 نه خیرم من منتظر نتایج دانشگاهم و این طرز صحبت کردن ...

شوخی کردم ایشالا که بهترین رتبه رو بیاری توهین نشه بهت

خب دوستان پیشنهاد کار توی تجارت انلاین شرکت نفیس هست  اونایی که آینده ای پر از برآورده شدن آرز ...

ولمون کن دنبال زیرمجموعه برای خودتی آخرش هیچ اینقدر دوستام بودن

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   
اگر بد بود که تا الان زده بودم بیرون بعدم خدا رو خوش نمیاد کسی رو گول بزنم

من عاقبت این کار و از چند نفر دیدم 

اها میشه توضیح بدی

همه افسرده شدن