2777
2789

چند روزی فهمیدم ک شوهرم  بادو  نصب کرده  ولی چون رمز گوشیش و ندارم نمیتونم برم خودم ببینم چی هست

کسی این برنامه رو داره ؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=206744598]دوست یابی [/QUO یکم بیشتر توضیح بده🙂

بی تاک یادته ؟ اونایی که اطرافتن رو معرفی می کردن که باهاشون چت کنی اینم انگار تو همین سبکاست 

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 

موضوع اپلیکیشن چت و دوستیابی است که هم اکنون در آن هستید. Badoo یک اپلیکیشن اندرویدی مبتنی بر موقعیت مکانی (GPS) است که به وسیله آن می‌توانید دوستان نزدیکی برای خود پیدا کنید. در این نوشته تصمیم داریم به معرفی و دانلود بادو جدید  Badoo که یک برنامه پیدا کردن دوست از اطراف نزدیک و چت کردن با افراد همشهری مبتنی بر GPS است

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 
 موضوع اپلیکیشن چت و دوستیابی است که هم اکنون در آن هستید. Badoo یک اپلیکیشن اندرویدی مبتنی بر ...

ندامش ولی سرچ کردم اینارو نوشته مثل بی تاکه