2777
2789

چه قشنگ شده چجوری درست میکنی اسی😍😻

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بین لایه ها ژله آلورا با بستی میزنم

کامل توضیح میدی اسی جون ؟خیلی خوب شده توشم اومد ازش

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 
کامل توضیح میدی اسی جون ؟خیلی خوب شده توشم اومد ازش

ژله رنگی رو ک بن ماری کردی و درست کردی میریزی تو قالب وقتی خودشو گرفته لایه بعدی رو با ژله آلوورا  بجای آب سرد شیر یا بستنی بریز و دوباره تو قالب بریز.

و تمام لایه ها به همین صورت.تو گوگل هم کلیپ آموزشیش هست

ژله رنگی رو ک بن ماری کردی و درست کردی میریزی تو قالب وقتی خودشو گرفته لایه بعدی رو با ژله آلوورا &n ...

میگم عزیزم ژله رو از قالب دراوردن اسونه ؟

بله  چند دقیقه تو آب گرم بذار بعد تو ظرف سرو برگردون

مرسی عزیزممممم😍😻❤😘

بین لایه ها ژله آلورا با بستی میزنم

چرامن یبار زدم نشد بعدم همیشه ژله هام میچسبه ب ته ظرف حتی همون موق ک میخوام اب بریزم ک هم بزنم بللافاصله دون دون میش

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪