2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دولتی حدود ۴ تا ۷ با داروها

خصوصی ۸ تا ۱۵ با داروها

مراکز مختلف متفاوته و داروها هم یکسان نیست...هم به بیمه بستگی داره

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
من کیلینیک مام رفتم کلا با داروهام شد۳۰تومن البته بدون تعیین جنسیت

بیمه چقدرشو میده؟بعد این هزینه کل دارو هاس و یکجا هزینه میشه یا خورد خورد

برای اینکه نینی دار بشم و سر وقت دنیا بیاد یه صلوات میفرستین ؟
دولتی حدود ۴ تا ۷ با داروها خصوصی ۸ تا ۱۵ با داروها مراکز مختلف متفاوته و داروها هم یکسان نیست...ه ...

چه فرقی داره دولتی و خصوصی؟و بیمه تکمیلی هم میده؟

بیمه چقدرشو میده؟بعد این هزینه کل دارو هاس و یکجا هزینه میشه یا خورد خورد

بیمه نداشتم 

نه تقریبا تو ۳ ماه

بیمارستان از من ی ۸نیم پول پانکچر گرفت

۶نومن پول فیریز جنینامو گرفت ۵۰۰ازمایش اول 

این۱۵تومنو ی روز دادم ۸تومنم پول امپولام شد 

با تقویتی 

۵تومنم پول انتقال دادم و خورده خرج ذیگ حساب کردم ۳۰تومن شد

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
چه فرقی داره دولتی و خصوصی؟و بیمه تکمیلی هم میده؟

دولتی شلوغ تره معمولا و رسیدگی کم تر

اما اصل کاری که انجام میدن همه جا یکیه

مراکز هیییچ بیمه ای قبول نمیکنن، اما فاکتور میدن اگه بیمه تون قبول کنه بخشی شو برمیگردونه

تو داروها هم بی تاثیر نیس

من سال ۹۷ ، ۱و۸۰۰ داروهام شد با بیمه ۶۵۰ فک کنم

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
بیمه نداشتم  نه تقریبا تو ۳ ماه بیمارستان از من ی ۸نیم پول پانکچر گرفت ۶نومن پول فیریز جنینا ...

اهل کجایین کدوم بیمارستان رفتین ؟ و رفت و امد زیاد میخواد ؟

من خیلی دورم از تهران

بیمه نداشتم  نه تقریبا تو ۳ ماه بیمارستان از من ی ۸نیم پول پانکچر گرفت ۶نومن پول فیریز جنینا ...

اها الان دیدم نوشتی کلینیک مام ، کلا چقدر طول می‌کشه این پروسه 

اهل کجایین کدوم بیمارستان رفتین ؟ و رفت و امد زیاد میخواد ؟ من خیلی دورم از تهران

من تهرانم کلا دوبار رفتم مام ولی مطب دکترم خیلی رفتم قبل پانکچرو انتقالم هفته ای ی بار یا دوبار میرفتم سونو میکرد دارومیداد

اها الان دیدم نوشتی کلینیک مام ، کلا چقدر طول می‌کشه این پروسه 

برا من از ۱۴فروردین تا۲۰تیر