2777
2789

من نمی‌دونم کورتاژ رحم چیه، ولی جراحی کردم، مثل سزارین شکممو باز کردن و فیبروما رو برداشتن. دو شب بیمارستان موندم، تا یک هفته هم تو خونه استراحت می‌کردم، بعدم یواش یواش به زندگی عادی برگشتم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
من نمی‌دونم کورتاژ رحم چیه، ولی جراحی کردم، مثل سزارین شکممو باز کردن و فیبروما رو برداشتن. دو شب بی ...

ممنونم جواب دادید،به من گفتش کورتاژ میکنیم برات 😂احتمالا خواسته نترسم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم جواب دادید،به من گفتش کورتاژ میکنیم برات 😂احتمالا خواسته نترسم 

خواهش می‌کنم، خوب شاید مال شما یه مدل دیگه‌س ☺

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

من خودم جراحی فیبروم داشتم و میدونم چقدر این قضیه استرس‌زاست. راستش، مدت‌ها درد و خونریزی زیاد داشتم و از هر دکتری که می‌رفتم یه نسخه می‌پیچید، ولی هیچکدوم درست به حرفام گوش نمی‌دادن. بعد از کلی تحقیق و پرس‌و‌جو، دکتر پوران حاجیان رو بهم معرفی کردن. ایشون خیلی خوش‌برخورد و صبور بودن و با دقت کامل علائمی که داشتم رو بررسی کردن.

اگر دنبال یه جراح خوب برای فیبروم میگردین که هم حرفه‌ای باشه و هم اخلاق خوبی داشته باشه، به نظر من دکتر حاجیان خیلی انتخاب خوبیه.