یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
زندگی ما حاصل انتخاب های خود ماست. البته همه قرار نیس یه اندازه پولدار باشن، ولی بنطر من آدم کاری و ...
قبول کن دیگه بعضی ها هیچ کاری نمی تونن پیدا کن جز راننده اسنپ و دستفروشی اون شخص خودم هستم باوجود مدرک کارشناسی زبان تسلی به زبان باید برم دست فروشی کنم
قبول کن دیگه بعضی ها هیچ کاری نمی تونن پیدا کن جز راننده اسنپ و دستفروشی اون شخص خودم هستم باوجود مد ...
عه خب همون اسنپ و دسفروشی یا شاگردی مغازه هم کاره دیگه.
من اصن وارد این بحث نمیشم ک ظرف متناسب تحصیلاتش نمیتونه کار پیدا کنه و اینا، چون بحثش بشدت ریشه ایه، من میگم کسی که ایده آل هاشو بذاره کنار و فقط دنبال محتاج نبودن باشه، کار براش هست
مردم از ناچاری دست فروشی می کنن وقتی نون نداشته باشی بخوری همینکارم می کنن
دست فروشی که بد نیست ، یه همسایه داشتیم ، برادرش یکم مشکل ذهنی داشت ، یعنی این آدم فکر نمیکنم حتی یه روز تو زندگیش بیکار مونده باشه ، هر کاری میکرد و خرج خودش رو هم کامل درمیاورد . یه روز بار میبرد تو بازار ، یه روز قبر میکند ، یه روز کارگری میکرد ، یه مدت نگهبان بود . کسی اگه واقعا بخواد کار کنه ، محتاج نون شب نمیمونه ولی درامد متوسط به بالا آره سخته
وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم