2777
2789
عنوان

حقوق شوهرهاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 3265 بازدید | 40 پست

۳ تقریبا

نامزدم

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم همسر منم ولخرجه و اصلا مدیریت نداره تو خرجاش

پیرم کرده بخدا اینقدر حرص میخورم

حالا بهش گفتم پول تو جیبیمو دو برابر کن میخوام وام شرکت کنم خدا کنه بده این ماه خودش که بفکر نیست فقط نگرانه یه وقت یخچال مامانش از میوه خالی نشه🤣

حواسش به خودمونم هستا کم نمیذاره اوا پس انداز صفر

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
پیرم کرده بخدا اینقدر حرص میخورم حالا بهش گفتم پول تو جیبیمو دو برابر کن میخوام وام شرکت کنم خدا کن ...

دقیقا منم برای همین دوتا وام خونگی نوشتم مجبوره که بده،همه هزینه های مادرش با ایشونه؟!

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

شوهرم 8تومن.من همه جوره ذخیرع میکنم به خاسته خود ش حتی پول ارایشگاه...ولی پرور شده....سواستفادع میکنه...شاید هرچند هفته هوس بستنی بکنم نمیخره برام خیلی جدی🙂 لنت به من ک انقد هواشو دارم مراعات میکنم😞 دریغ ازیه هدیه یه هزارتومن پول...یه سالگرد ازدواح...جشنم نمیخام درحد ی شاخه گل.چقده مگه قیمتش؟بیشتر از پول سیگاراش نمیشه که🙃

موندم وسط پدر و شوهر...هیچکی بهم مسولیت نمیکنه و میندازه ب گردن اون یکی.حتی نیازای ضروریم..خدا برا هیچکس این زندگیو نیاره🖤

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

پزشکه

ماهانه ۴۰،۵۰ تومن در میاره

خوبه بد نیست😊🤣😒

(مجردم)                         از اسم کاربریم متنفرم ای کاش اینو نمیزدم😭😐🤍  عاشق دریا و شمالم🏝🏞ولی تا حالا نرفتم🙂 بزرگترین آرزوم بازیگریه😍☺خلاصه بگم که وقتی بازیگر شم هیچکیو تحویل نمیگیرم😝😛😎شوخی مُکُنَم😚🤗                       گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است‏                              گاهی نگفته قرعه به نام تو می‌شود‏               گاهی گدای گدایی و بخت باتو یارنیست                                 گاهی تمام شهر گدای تو می‌شود...                                  وگاهی نمی‌شود که نمی‌شود:]
نمیدونم دقیق چند ولی خدارو شکر هر چی میخام هست و میخره  ۸۰۰ بهم پول تو جیبی میده.  ۳ توم ...

خوشبحالت.پست من بخون قدر شو بیشتر بدونی.

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

حقوق شوهرم بالاست ولی وام خیلی داریم منم سرکار میرم اما درامدم زیاد نیست هنوز عقدییم نمیدونم دخلو خرج به هم میخونه یا ن 

پس اندازم داریم تو ارز دیجیتال اگه نیاد پایین و بیچاره نشیم