2777
2789
عنوان

بچه ها پدرشوهرم رو مار نیش زده بیمارستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطف و انسانیت کجاس😕همه وظیفه وظیفه میکنن😐

وطیفه منه

جاری هام

و خواهر شوهرم 

نه مامان من

اگر اینا نشد

لطف مادر من میشه

من چیزی نگفتم 

مشکلی هم ندارم

فقط خجالت میکشم به مامانم بگم دخترش هست

عروس های بزرگ هست

تو بپز 

مامانم هم تازه واکسن زده دلم نمیاد بهش بگم اذیت بشه

در تاریخ 1400/04/04 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. خدا جونم ممنونم به خاطر اتفاقات خوب پیش رو

به نظر من صبرکن یه کم اوضاع روال تر بشه از این شلوغی خارج بشه به مادرشوهرت زنگ بزن حتما تو این ۲۴ ساعت حال پدرشوهرتو بپرس

به وقتش که داری میری عیادت براش یه چیزی ببر 

قشنگیش به همینه خدا بهت نمیگه یهو غافلگیرت میکنه ...
کی ان شاءلله 

یکی بود ازش گزارش گرفتن اسمش عسگر بود هر دو سه روز یه ببار مار نیشش میزد😐😐😐 یه بار همه جاشو بسته بود مار رفته بود بالا گردنشو زده بود🤦🏻‍♀️ سرچ کنی تو اینترنت میبینی

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
به نظر من صبرکن یه کم اوضاع روال تر بشه از این شلوغی خارج بشه به مادرشوهرت زنگ بزن حتما تو این ۲۴ سا ...

چرا مادرشوهرم؟

کی زنگ بزنم

بگم چی

در تاریخ 1400/04/04 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. خدا جونم ممنونم به خاطر اتفاقات خوب پیش رو
یکی بود ازش گزارش گرفتن اسمش عسگر بود هر دو سه روز یه ببار مار نیشش میزد😐😐😐 یه بار همه جاشو بسته ...

وای میترسم 

خب وظیفه نیس ولی انسانی هس خوبی کنین چ اشکالی داره بعضیا درمقابل خانواده شوهر دیگ خیلی گارد گرفتن

من گاردی ندارم نسبت بهشون

پدرشوهرم خیلی دوست دارم

این مریضی سوپ نمی‌خواد 😐زنگ بزن مادر شوهرت حالش رو بپرس 

چرا مادرشوهر

کی زنگ بزنم 

چی بهش بگم