2821
2789
عنوان

میخوام پسر دار شم

313 بازدید | 24 پست

سلام من یه دختر دارم میخوام بچه بعدیم پسر بشه کسی هست تا حالا واسه تعیین جنسیت پیش دکتر رفته باشه و بچش پسر بشه چه داروهایی بتون دادن که رحم رو قلیایی کنه رژییم غذایی رو رعایت میکنم ولی دارو چی خوبه 

این هدیه بازکردنی است

دوست گرامی، شما از طرف «پریسا » عزیز به بلوبانک دعوت شده اید.

روی لینک زیر کلیک کرده و اپلیکیشن بلوبانک را نصب کنید.

کد «MH7NSQ» را در قسمت کد معرف وارد و فرآیند بازکردن حساب را تکمیل کنید.

https://blubank.com/#footer

بلو؛ بانک، ولی دوست داشتنی

من یه پیج داشتم مشاوره میداد برای این مسئله 

خیلیا باهاش نتیجه گرفته بودن

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برو پیش پزشک متخصص و زیر نظرش باش عزیزم

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

ممنونم بچه ها دعا کنید بچم پسر بشه چون یه دختر دارم و بیشتر دوتا بچه نمیخوام والا چندتا دکتر رفتم ولی یه دارویی بم داد واس تنبلی تخمدانم تنظیم پریودیمو هنوز ک هنوز بهم زد دکترا هم ک نوبت نمیدن نوبت گرفتم از الان واس آخر آذر ماه گفتم اگه کسی چیزی بلده یا دارویی واس قلیایی کردن رحم خورده راهنماییم کنه 

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز