2777
2789

سلام مرسی که وقت میزارین تاپیک منو میخونین من 16 سالمه متوجه شدم که پدرم با ی سری زن ها رابطه داره 😔حالا اینکه چطور متوجه شدم بماااند ولی واقعا همش میگم نکنه ی نفر بفهمه اینو نکنه آبرومون بره 😭 پدرم اصلا اهل این حرفا نبودااا این خواهر زادش و برادر زاده اش ک طلاق گرفتن هردو اینو تحریک میکنن و با خودشون میبرن یه بار دیدم پسر عمه عوضیم داشت بهش فیلم.... نشون میداد من نگا کردم سریع گوشی رو برگردوند بابام گفت هیچی نیست عکسه بابا بزرگه 😐یه بار هم دوستش زنگ زده بود بهش میگفت یه شماره برات میفرستم وقتی گوشی رو گذاشت زمین رفتم ورداشتم زنگ زدم و کلی فحش دادم.. اما خب کسی ک خودش خواسته بیفته تو این کار دیگه کاریش نمیشه کرد.. من فقط نگران خونواده ام هستم دوست ندارم یه جوری بشه ک دیگه نتونم سرمو بلند کنم بابام خیلی ساده اس همش استرس دارم نکنه یهو بره ب یکی بگه که با زن های...رابطه داره 

مامانت نمیدونه؟

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️

مامانت می‌دونه

😍💗مامان دوتا فسقلی پنج و سه ساله که عاشقشونم مهربانترین مادرم 🦋.......به قول یه بزرگی 🌸💜 همون بزرگسالی باش ک تو بچگی دوس داشتی کنارت باشه 👏✨🌸💋 همسرم قشنگترین و نجیب ترین مرد دنیاست.. خدا جونم ممنونم بابت همه چیز 💞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا مرد ساده گول زنشو میخوره نه زنای خرابو پس نگو ساده ست هفت خطه

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
من بابام همینه 😐  همه هم میدونن ولی خوب کاری هم نمی‌تونیم بکنیم چیزی میگیم میگه به شما ربطی ن ...

پدر من از مامانم یکم میترسه اصلااا اگه به مامانم بگم زندگیمون فکر کنم از هم میپاشه و مامانم داغون میشه 

فکر نکنم از دست شما کاری بر بیاد تنها کار اینه به یک مشاور مراجعه کنید و رابطه بین مادر و پدرت بررسی بشه احتمالا رابطه بین این دو از لحاظ جنسی مناسب نیست که پدرتون سراغ گزینه های دیگه رفته و دچار لغزش شده. هر چه سریع تر یک مشاور ماهر پیدا کن و ماجرا براش تعریف کن