2777
2789

فیلم زبان اصلی و کتاب بخون و ببین

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کلاس میرفتی وسطا رها کردی یا کلا کلاس نرفتی؟

لحظه های خوبی بودن ولی دیگه نیستن مرده ان و جنازه اشون سرده و حتی نمی تونی با داغی اشکات زنده اشون کنی. امروز یا فردا چه فرقی داره؟بالاخره فراموش میشن.با آدم جدید آدم قبلی رو فراموش می کنی پس زنده شدن این جنازه دیگه فایده ای نداره. همونطور که برگشتن من و دوستی با من. دیگه با اکانتم نمیام پس اگه تگم کردین یا سوالی داشتین یا دوست می خواستین بقیه هستن و جای خالی همه چیز رو پر می کنن. و فقط وقتی که خوابی میتونم بهت راستشو بگم هر چقدر که قرار باشه به خاطرش ضربه بخوری مهم نیست من هیولا نیستم فقط قراره به خاطر محافظت ازت آدم بده داستان باشم برام مهم نیست که فردا قراره گریه کنی اگه کارم رو درست انجام دادم پس گریه کن ای کاش می فهمیدی من پارچه نیستم که منو طبق الگو و استاندارد خودت در بیاری این هیچ ربطی به اینکه دوستت دارم نداره این زنجیر هیچ وقت معنی عشق نمیده توجیه بردگی مدرنه همین

فیلم کتاب و اهنگ

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

باید بری کلاس فیلم کتاب فقط میتونه ی کمک کوچولو در کنارش بکنه 

منو ساقی جونم با هم دیگه خواهریم😍سلامتی همه خواهرا راستی ۳ ماه دیگه خاله میشممممممم😍تیکر بارداری خواهرمه
عزیزم کلاس میرفتی وسطا رها کردی یا کلا کلاس نرفتی؟

هيچ وقت موقعيتش پيش نيومد كلاس برم 

ولي علاقه دارم خيلي زياد ، كمو بيش تو خونه ميخونم 

اما بيشتر وكب

گرامرم خوب نيست 

فیلم بخصوص فیلمای مخصوص بچه های زیر ۵ ساله خارجیو ببنی خیلی خوبه من چند بار شبکه جم جونیورو دیدم خیلی برای کسی ک گوشش اشنا نیست کمک میکنه 

زندگی تاس خوب اوردن نیست...تاس بد رو خوب بازی کردنه⭐️
هيچ وقت موقعيتش پيش نيومد كلاس برم  ولي علاقه دارم خيلي زياد ، كمو بيش تو خونه ميخونم  ا ...

به به میرسیم به تخصص خودم😂عزیزم خودت باید سطح خودتو متوجه بشی و اینکه حتما طبق یه کتاب پیش برو من چون سطح ات رو نمیدونم نمی تونم بهت کتاب همینجوری پیشنهاد بدم اما وقتی سطح ات رو فهمیدی و بر اساس سطح ات کتاب انتخاب کردی مخصوصا در مورد گرامر به انگلیسی سرچ کن معمولا آموزشای یوتیوب خوبی میتونی پیدا کنی و اینکه دبیر انگلیسی صحبت میکنه اگه متوسط باشی متوجه میشی بچه ها معمولا متوجه میشن اینجوری درسای گرامر واقعا حله

اما اگه متوجه نشدی دنبال پیچی باش دبیرش آموزش به زبان فارسی بده و اینکه زیاد خودتو اذیت نکن اوایل راه میفتی

موفق باشی عزیزم🌹

لحظه های خوبی بودن ولی دیگه نیستن مرده ان و جنازه اشون سرده و حتی نمی تونی با داغی اشکات زنده اشون کنی. امروز یا فردا چه فرقی داره؟بالاخره فراموش میشن.با آدم جدید آدم قبلی رو فراموش می کنی پس زنده شدن این جنازه دیگه فایده ای نداره. همونطور که برگشتن من و دوستی با من. دیگه با اکانتم نمیام پس اگه تگم کردین یا سوالی داشتین یا دوست می خواستین بقیه هستن و جای خالی همه چیز رو پر می کنن. و فقط وقتی که خوابی میتونم بهت راستشو بگم هر چقدر که قرار باشه به خاطرش ضربه بخوری مهم نیست من هیولا نیستم فقط قراره به خاطر محافظت ازت آدم بده داستان باشم برام مهم نیست که فردا قراره گریه کنی اگه کارم رو درست انجام دادم پس گریه کن ای کاش می فهمیدی من پارچه نیستم که منو طبق الگو و استاندارد خودت در بیاری این هیچ ربطی به اینکه دوستت دارم نداره این زنجیر هیچ وقت معنی عشق نمیده توجیه بردگی مدرنه همین

بستگی داره سطح فعلیت چی باشه

یه سری اپلیکیشنا هست، میشه با اونا شروع کرد، خیلیم خوبن

هم برا تمرین هم یادگیری، کتابای آموزشی هم هست که خوب یاد داده باشن. بعدش میتونی با شبکه های خبر انگلیسی زبان شروع کنی تمرین کردن، بعدشم فیلم خیلی کمک میکنه هم به تمرین شنیدن هم صحبت کردن

ساکن شیراز... درونگرا☺️
به به میرسیم به تخصص خودم😂عزیزم خودت باید سطح خودتو متوجه بشی و اینکه حتما طبق یه کتاب پیش برو من چ ...

سپاس عزيزم

يه بار رفتم تعيين سطح سفير ، سطحم پايه بود متاسفانه، اما قسمت نشد كلاسارو شركت كنم 

حيف هميشه حسرت ميخورم 

بستگی داره سطح فعلیت چی باشه یه سری اپلیکیشنا هست، میشه با اونا شروع کرد، خیلیم خوبن هم برا تمرین ...

مرسي خانومي

من سطحم پايه س 

اگه دامنه لغتم گسترده باشه و گرامر بلد باشم ميتونم به انگليسي صحبت كنم؟

سپاس عزيزم يه بار رفتم تعيين سطح سفير ، سطحم پايه بود متاسفانه، اما قسمت نشد كلاسارو شركت كنم  ...

یعنی مثلا A1 هستی؟

خب اگه در حد A1 A2 هستی برو سراغ four corners اولین کتابش زرد رنگه از درس اول شروع کن گرامر رو بهت گفتم چیکار کنی عزیزم

در مورد لغات و اصلاحات به انگلیسی سرچ کن حتما تلاش کن تعریف اصلاحات و لغات توی کتابت رو به انگلیسی بنویسی و اینکه حتما برای کلمات مترادف و متضاد معمول انگلیسی رو پیدا کنی

فورکرنرز کتاب جامعیه تا سطح B1 میرسونتت روانه من خودمم دارم همینو میخونم