2777
2789
عنوان

خانما

106 بازدید | 22 پست

خانما میخام یه چی بگم تروخدا طعنه نزنین مسخره نکنین اقا من خیلی ب خاهرم شک دارم ب شوهرم چشم داره چند بار این موضوع ب مادرم گفتم اونم تایید کرد چون خاهرم کلا زندگی خوبی نداره بعد چند بار ب شوهرش خیانت کرده هرچی مادرم باش حرف میزنه فایده نداره میگ شوهرم دوس ندارم بخاطره بچه ها موندم حالا امشب خونه بابام بودیم ما کلا جلو داماد  و برادرشوهرو این چیزا حجاب داریم حالا این چند بار میاد جلو شوهرم سینش درمیاره امروز بلند شد ماکسی پیرهنش لای باسنش گیر کرد خیلی ببخشید جلو شوهرم  ولی اون نگاه نکرد سرش انداخت پایین ب شوهرم‌شک ندارم اصلا اما اون رو اعصابمه چکار کنم بنظرتون کمکم کنین دیگ قطع رابطه کنم

نرو اونجا وقتی اینجورع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطع رابطه

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

قطع رابطه کاااامل کاااامل یعنی چشمتون هم بهمدیگه نخوره تا ابد

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀
من خداروشکر خواهر ندارم شماهممم قطع رابطه کن بدون اینکه چیزی بهش بگی چون تذکر بدی بیشتر تحریک میشه

بنظرت با شوهرم مطرح کنم بخدا داره گریم‌میگیره شرمم میشه