2777
2789
عنوان

شوهرم کرونا گرفته😔😔

306 بازدید | 20 پست

سلام دوستان 

شوهرم کرونا گرفته خیلی سر غذا خوردن اذیتم میکنه😔 

اصلا نمیدونم غذا چی درست کنم، هرچی درست میکنم یه ذره میخوره یه عالمه باید بریزم دور، خسته شدم دیگه 

میگم  چی دوس داری درست کنم میگه نمیدونم یه چیزی درست کن، بعدم یکی دوقاشق میخوره و هیچ، عین بچه ها باید هی بگم بخور بخور، چی بیارم چی بیارم 

والا خودمم دوماه قبل کرونا گرفتم حتی خودمو رو جا ننداختم چه برسه سرغذا اذیت کنم بقیه رو

شما برای بیماراتون چی درست کردین؟ 

ایشالازودخوب شن

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسر منم دقیقا اینجوری بود

دستش خودشون نیست

سعی کن اش تریخینه زوری بدی بخوره

دمنوش بارهنگ یه لیوان

دم نوش کندر هم یه لیوان

زودی با دعوا هدجوری شده بده بخوره

همسر من ریه ش درگیر بود انقد مایعات دادم همش توالت بود ولی خداروشکر خوب شد

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

روزی یک عدد زینک و یک عدد ویتامین سی

کندر خوراکی حتما از عطاری بگیرید و دم کنید که به ریه هاتون نزنه ویروس. روش دمش تو تاپیک های اخرم هست

داروی امام کاظم از عطاری معتبر بگیرید هرشب بخوزید بعدش هیچی نخورید تا دو ساعت

هرروز اب سیب بخورید. گوشت رو تو شیشه بپزید عصارش دربیاد حتما بخورید دستورش تو گوگل هست. بلدرچین هم خیلی خوبه. نخود آب هم برای ریه عالیه و قوت هم میده. پیاز و سیر این ایام زیاد استفاده کنید. ابجوش و عسل و لیمو و یکم نمک هم یادتون نره هرروز

چی بگم که سکوت بهتره...
فقط سوپ ‌و آش و نخود آب و آب گوشت بده بهش  و آب میوه طبیعی

آش و حبوبات که نمیخوره میگه اذیت میشم با حبوبات و اینا 

اب گوشتم دوست نداره،کلا گوشت و ابگوشت نمیخوره😔

ابمیوه و میوه هم زیاد بهش میدم 

بجز سوپ مرغ و سوپ جو نمیدونم چه سوپی درست کنم😅 

عزیزم کم درست کن و بیشتر آبگوشت بدون رب بزار براش طبع رب سرده برا کرونا بده..کلا گرمی بده بخوره و مایعات طبیعی..من آبگوشت میزارم فقط سر میکشیم میلمون با نون نمیکشه

سه دعای زیبا..بی من نباشی..بی تو نباشم..بی هم نباشیم🙏🙏🙏

غذای خشک نده اصلا معدش نمیکشه من فقط سوپ میدادم که توش مقداری مرغ بود البته کم. آب هویج. میوه. آب فراوان. داروهاشومیدادم. صبحم تخم مرغ آب پز با سیب زمینی آب پز حتی بدون نون. نون و عسل هم میدادم. شربت آبلیمو عسل. دمنوش که توش آویشن پونه بهارنارنج. تخم گشنیز زنجبیل مینداختم میخورد. قرص جوشان. آبگوشتم دادم