2777
2789
عنوان

فردا میخوام بعد از ۲ماه و۱۵روز

| مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 43 پست
باشه عزیزم ممنون که تجربه تو بهم گفتی آخ گفتی اون روزو شبو تو بیمارستان هرگز فراموش نمیکنم مثل دیون ...

😭😭😭من ک حتی نتونستم ببینمش یعنی نزاشتن ببینم جیگرم خونه بخدا با اینکه باردارم ولی هنوز برای پسرم گریه میکنم چون ب نظر من هر گل بوی خودشا داره ولی ب این فکر کن ممکن بود بزرگ شه بعد از دستش بدی با این چیزا خودتا آروم کن مجبوریم بسازیم بدون تنها نیستی فقط من و شما نیستیم خیلیا این مصیبتو چشیدن دست بزار رو زانوهات یا علی بگو بلند شو خدا هواتو داره انشاالله ب زودی دامنتو سبز میکنه

خدایا شکرت که یه بار دیگه مهربونیت را به رخم کشیدی 😍ممنونم که پسرمو بهم برگردوندی خدایا سالم بزار بغلم🤲🤲🤲عاشقتم خدا❤️💫خدای خوبم،خودت بهتر از زندگیم با خبری،خودت خوب میدونی تو دلم چه خبره،میدونم مثل همیشه دستمو میگیری،میدونم تنهام نمیزاری،خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی🥺 دلم پر میکشه واسه دیدنش،خدایا ناشکری نمیکنم عاشق دو تا دسته گلمم،ولی من زیاده خواهم پسرمم میخوام چون میدونم تو کریمی،تو رحیمی،تو غفوری،چون میدونم بخوای بدی میدی،خدایا امیدم به توعه نا امیدم نکن،دوستت دارم چون میدونم جات تو دلمه چون خودت گفتی تو دلای شکسته جا داری💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😭😭😭من ک حتی نتونستم ببینمش یعنی نزاشتن ببینم جیگرم خونه بخدا با اینکه باردارم ولی هنوز برای پسرم ...

الحمدلله خیلی خوش حالم که دوبار بارداری

یعنی ممکن منم دوباره باردار بشم 😔😔 انقد میترسم از تکرار شدن این اتفاق همیش به این فکر میکنم نکنه دوباره باردار بشم و دقیقه ۹۰دوبار اون اتفاق بیفته یا مشکل دیگه داشته باشه😔 

واسم دعا کن

ان شاءالله بچتو صحیحو سالم آغوش بگیری

متاسفم عزیزم     انشالله فرزندانی سالم و صالح داشته باشی حتما مصلحتی بوده که این اتفاق ا ...

الهی آمین

بخدا راضیم از اولشم راضی بودم ولی دست خودم نیست ناراحت میشم  

😭😭😭من ک حتی نتونستم ببینمش یعنی نزاشتن ببینم جیگرم خونه بخدا با اینکه باردارم ولی هنوز برای پسرم ...

گلم شما چرا پسرتو نو از دست دادین

توراهی تون دختر یا پسر😍💖

الحمدلله خیلی خوش حالم که دوبار بارداری یعنی ممکن منم دوباره باردار بشم 😔😔 انقد میترسم از تکرار ش ...

نگران نباش،قرار نیست ی اتفاق دو بار رخ بده امیدت بخدا باشه

خدایا شکرت که یه بار دیگه مهربونیت را به رخم کشیدی 😍ممنونم که پسرمو بهم برگردوندی خدایا سالم بزار بغلم🤲🤲🤲عاشقتم خدا❤️💫خدای خوبم،خودت بهتر از زندگیم با خبری،خودت خوب میدونی تو دلم چه خبره،میدونم مثل همیشه دستمو میگیری،میدونم تنهام نمیزاری،خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی🥺 دلم پر میکشه واسه دیدنش،خدایا ناشکری نمیکنم عاشق دو تا دسته گلمم،ولی من زیاده خواهم پسرمم میخوام چون میدونم تو کریمی،تو رحیمی،تو غفوری،چون میدونم بخوای بدی میدی،خدایا امیدم به توعه نا امیدم نکن،دوستت دارم چون میدونم جات تو دلمه چون خودت گفتی تو دلای شکسته جا داری💞
گلم شما چرا پسرتو نو از دست دادین توراهی تون دختر یا پسر😍💖

زایمان کردم گفتن اکسیژن تو شکمم بهش کم رسیده نوار قلبشم عالی بود حتی لحظه تولد،نمیدونم چیه هنوز مشخص نیست جنسیت

بعد از چند وقت دوباره باردار شدی؟

بعد هفت ماه خدا خواسته بود،یعنی دلم میخوآستا ولی میترسیدم اقدام برم