2777
2789
عنوان

شوهرم میگه سقط کن😔 راهنمایی کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 3143 بازدید | 63 پست

وقتی تصمیم داشتین بیارین چرا زده زیرش.میدونین چقدر سقط عوارض داره و گناه.

تاثیر بعدش تو زندگیتون.

نکنین این کار اون بچه قلب داره بگو غلط کردی اول گفتی بیار.

بعدشم کوتاه نیا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۸ خودش ۲۵ اره خودش خواست من نمی خواستم حالا برعکس شده

شاید حالا که قضیه جدی شده ترس برش داشته از آینده و اینا

وگرنه دلیلی نداره تو چند روز تغییر کنه نظر ایشون

چند روز بهش فرصت بدین فکراشو بکنه تصمیم یهویی نگیرین

اولش ب رفاه بچه فک نکرد اقدامشو کرد حالا که گرفت یادش افتاده تلاش کنه برا رفاه بچه؟؟

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
مطمعنی دلایلش همینه که گفته

👍

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖

عزیزم من دقیقا شرایط تو رو داشتم ولی متاسفانه شوهرم پیروز شد.ولی خوب هر دومون از لحاظ روحی بهم ریختیم من خیلی پشیمانم خیلی اشک ریختن توبه کردم ولی خوب آدم نمیتونه فراموش کنه .سعی کن اینارو نکنی

تا خدا پشتمه ،دنیا تو مشتمه ❤

توروخدا شمارو این شبای محرم این فکرا و این کارارو نکنید من دوسال پیش همین غلطو میخواستم بکنم چوبشم خوردم خدا بدجور تو کلیم گذاشت از دوساله که حتی یک روز خوش ندیدم بیماری سخت گرفتم دیگه حتی معلوم نیس اصن خوب بشم اصلا بتونم بچه دار بشم یا نه 😭😭😭😭😭😭😭😭بچه ای که بیاد مطمئن باش خدا بی روزیش نمیزاره اصلا بحرف شوهرت نکن یه روزی میشه جونتو بخاطرش فدا میکتی هرروز خودتو لعنت میکنی حتی بخاطر فکرایی که داری الان میکنی... آخ خدایا امام حسین میشه یه روز منم بچه خودمو که تازه دنیا اومده بغل بگیرم توروقران برام دعا کنید بدجور محتاج دعام 😭😭😭😭😭😭

میگن دعای نی نی سایتیا زود میگیره😔 تورو این روزای عزیز برام دعا کنید یا صلوات بفرستید🙏خیلی محتاج دعام تو بد وضعیتیم دیگه نمیکشم.😔شاید خدا بلاخره بحرف یکدومتون کرد😔💔

توروخدا عزیزم اینکارو نکن شوهرتو قانع کن 

بخدا خسته شدم بس که مراکز ناباروری رفتم بس که پشت سرم حرف میزنن هر روز دلم میشکنه 

خدا تورو لایق دونسته بهت داده منو لایق نمیدونه قدر خودتو بدون 😞

خدایا نذار کاسه صبرم لبریز بشه 🙏