2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بیاین کمک

85 بازدید | 14 پست

من شوهرم علائم کرونا داره 

من نداشتم تا عصر 

عصر تاحالا به شدت گرممه ولی تب ندارم همش عرق میکنم گلوم خشکه و نفسم بالا نمیاد نفس عمیق اصلا نمیتونم بکشم 

هی سرفه ام میگیره 

من مبتلا شدم؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم حالش خوب نیست زیاد ولی تو اتاق جداست پیش هم نیستیم  من اسم دارم میترسم بگیرم همین نیمچه ...

نترس، اولا شوهر شما احتمالا 5 روز پیش مبتلا شدن والان علائمشون ظاهر شده، بعدم اگر دور از جون کرونا باشه اصلا نگران نشو آب زیاد بخور مایعات گرم و حسابی به خودت برس از هر کسی که نزدیکت هست کمک بگیر بگو سوپ و غذا و آبمیوه بزارن دم در برات. مگر شما قبلا سرما نمی‌خوردی؟ بخدا کرونا اگر اصولی باهاش برخورد بشه از سرماخوردگی آسون تره. من سی روز پیش گرفتم و تمام شد الان خودمو بخاطر اون همه استرس سرزنش می کنم

عزیزم قبل از کرونام تنگی نفس داشتی؟

نه فقط مواقع سرماخوردگی حالم بد میشد کارم به دستگاه اکسیژن میکشید 

الان دو ساله سرما نخوردم ولی الان باز تنگی نفس داره اذیتم میکنه خیلی بد نفس میکشم

نترس، اولا شوهر شما احتمالا 5 روز پیش مبتلا شدن والان علائمشون ظاهر شده، بعدم اگر دور از جون کرونا ب ...

نگاه کنید دو روز قبل برادرشوهرم و همسرش و پسرش کرونا داشتن خیرندیده ها انگار منتقل کردن از همون شبش شوهرم حالش خوب نبود الان بدتر شده

[QUOTE=206629220]نگاه کنید دو روز قبل برادرشوهرم و همسرش و پسرش کرونا داشتن خیرندیده ها انگار منتقل کردن از همون شبش ...[/QUOTE گفتم که ایشون چند روز قبل گرفتن احتمالا شما هم آلوده شدید ولی یه چیز رو بدون کرونا اگر به فاز التهابی نرسه اصلا تنگی نفس نداره من فکر میکردم اگر کرونا بگیرم همون روز اول تنگی نفس میگیرم و همش حالت خفگی دارم ولی اصلا اینجوری نبود و اصلا تنگی نفس نداشتم. اصلا نزار به فاز التهابی برسی زود برو دکتر ضد ویروس بگیر بهت قول میدم از سرماخوردگی خیلی راحت تره و اصلا کارت به اکسیژن نمیرسه

از وقتی کرونا اومده به طرز عجیبی دیگه مریض نشدم  نمیدونم چرا  وگرنه من ادمی بودم که چهار ...

منم مثه شما تو سرماخوردگی تنگی نفس میگرم     عزیزم فقط بخور پیاز بده    با اویشن بخور   عرق چنارم میگن خوبه    و سرخ کردنیم اصلن نخور     و از دود اسفندم دوری کن آسم ات رو تشدید میکنه

از وقتی کرونا اومده به طرز عجیبی دیگه مریض نشدم  نمیدونم چرا  وگرنه من ادمی بودم که چهار ...

بله ماهم رعایت میکردیم خیلی زیاد و از اول کرونا اصلا هیچ مریضی نگرفتیم بیشتر بخاطر ماسک زدن بود که مریض نمی‌شدیم الانم نمیدونم از کجا گرفتیم