2777
2789

دلم خواست

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرغ رو با پیاز بذار بپزه من خودم از بال مرغ و گردن استفاده میکنم 

بعد جوپرک هم خیس میکتم 

پیاز داغ میگیرم مرغ هم اضاف میکنم اب مرغ هم میریزم جو پرک هم میریزم ولی پخت شیر اضاف میکنم وگاهی بهش جعفری و گیشنیز هم میزنم 

و وقتی سوپم جاافتاد و قوام اومد خاموش میکنم 

گاهی شده اخر کار قبل خاموش کردن ی قاشق خامه صبحانه میزنم ولی خودم بدون خامه رو ترجیح میدم

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..

مرغ و با پیاز نگینی تفت میدم. خوب ک سرخ شد آب میریزم ک بپزه . مرغا ک پخت و آبش کمتر شد یه ذره جعفری خرد شده میریزم. میذارم باز بپزه . آخر سر ادویع و زردچوبه و فلفل و نمک  میزنم. یه قاشق رب سرخ میکنم میندازم توش. آخر سر دو سه قاشق جودوسر پودرشده یا آرد سبوس دار میریزم تا باز بپزه غلیظ شه

شما رفتار من را دوست ندارید؟پس خوبه.رفتار من هم شما را دوست ندارد😐😁✌من فقط یک واکنش آلرژیک به جهان دارم ...🙄
رب

اول پیاز نگینی خرد کن و تو قابلمه سرخ کن بعد آب بریز هویج و سیب زمینیتو اضافه کن بزار زیاد بجوشه لعاب بندازه جعفری هم اضافه کن آبش هم کم باشه بعدش آب مرغتو اضافه کن هم بزن قشنگ ببین اگه آب اضافی داره بزا بجوشه تبخیر شه بعدش رب و آبلیمو و بعد ورمیشل بزار کمی بجوشه ورمیشلا که از خامی دراومدن خاموش کن دربشو بزار روشو بکش یکم بمونه دم بکشن بعدش نوش جان کنید

طرز-تهیه-سوپ-تبریز#  

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

اب مرغ غلیظ و یک تکه عصاره مرغ یا پودر سوپ آماده 

هویج رنده شده 

جو پرک 

جعفری- شوید- گشنیز

یک عدد پیاز کوچک رنده شده 

سینه مرغ ابپز ریش ریش شده 

زردچوبه +نمک و فلفل قرمز 

یک قاشق غذاخوری رب گوجه 

اول عصاره یا اب مرغ رو با هویجات بپز بعدش مرغ های ریش ریش شده رو اضافه کن همراه با جعفری و گشنیز و شوید ( گشنیز و جعفری خرد شده تازه خیلی بوی بهتری داره) ولی شوید خشک باشه طوری نیس- پیاز رنده شده رو بریز داخلشون وقتی دیدی خوب همه ی مواد پخته شدن اندازه یک مشت جو پرک اضافه کن زیادی بریزی خمیر مانند میشه و سفت و اصلا خوشمزه نمیشه- دست اخر هم ربتو یکم با روغن تفت بده ادویه هاتو اضافه کن و بریز داخل سوپ و خوب همش بزن - من سوپ جو گوجه ای خیلی دوست دارم خیلی هم خوشمزس 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

پیاز رنده میکنم هویج نگینی ریز خرد میکنم سیر رنده میکنم گوجه ۱عدد رنده میکنم فلفل دلمه رنده میکنم چند تیکه مرغ و ادویه جات و رب میزنم کره و جو پوست کنده یا بلغور جو  آب میریزم روش دره قابلمه رو کج میذارم تا جوش بیاد بعد زیرشو کم میکنم ۲تا ۳ ساعت زمان میدم تا بپزه

جو رو اول جدا بذار کاااامل بپزه

تو یه قابلمه پیاز ریز سرخ کن بعد هویج بریز و تفت بده یه ذره هویج نرم بشهبعد جو و آب مرغ اضافه کن اگه مرغ هم خواستی بریز بذار کامل بجوشه

بعد سیب زمینی رنده کن بریز کامل که لعاب انداخت رب سرخ کن اضافه کن با رشته و زرشک و جعفری و آبلیمو و نمک

زیرشو کم کن چنددقیقه بجوشه و جابیفتع