2777
2789
عنوان

دلایل بارداری پوچ چیه

585 بازدید | 11 پست

سلام دلیلش چیه 

من سه تا بچه سالم قبلا تا پنج ماه بردم و درد زایمان گرفتم سقط شدن ،رفتم دکتر سپتوممو عمل کرد کلی ویتامین داد(ویتامین د ، فولیک اسید،ویتامین ب ۱۲، ویتامین ب۶، امگا۳، )آسپرین آنوکسا ۶هزار و سرم ای وی آی جی هم نوشته بود که سرم گیر نیاوردم یعنی دلیلش این دارو ها نبوده؟

هفته پنج هم عفونت ادرار داشتم که آموکسی سلین ۵۰۰خوردم یه هفته روزی دو سه تا 

یعنی دلیلش چی بوده بارداری بعدی خدانکرده اتفاق نیوفته ،البته هنوز لکه بینی و درد ندارم هفته بعد باز میرم سنو

برای اینکه نینی دار بشم و سر وقت دنیا بیاد یه صلوات میفرستین ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارداری شما پوچ نبود ک اینم بگم بارداری پوچ جنین نمیشه فقط ساک تشکیل میشه و کیسه زرده ک کیسه زرده هم چروک میشه و دلیلشم خیلی زیاد ولی دوتاش اسپرم ضعیف و عفونته

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
عزیزم بارداری شما ک پوچ نبوده.. ودلیلشم باید بصورت تخصصی توسط دکترتون بررسی  بشه..

بارداری الانم پوچه فقط ساک هست ،هشت هفتمه .ولی سه تا قبلا سالم داشتم 

بارداری شما پوچ نبود ک اینم بگم بارداری پوچ جنین نمیشه فقط ساک تشکیل میشه و کیسه زرده ک کیسه زرده هم ...

نه من اشتباه گفتم .ببین قبلا سه تا جنین سالم داشتم که پنج ماهه سقط شدن بعد رفتم دکتر اون داروهارو داد الان باردارم هشت هفتمه میگن پوچه

بارداری شما پوچ نبود ک اینم بگم بارداری پوچ جنین نمیشه فقط ساک تشکیل میشه و کیسه زرده ک کیسه زرده هم ...

میترسم تکرار بشه 

نه من اشتباه گفتم .ببین قبلا سه تا جنین سالم داشتم که پنج ماهه سقط شدن بعد رفتم دکتر اون داروهارو دا ...

ای بابا تا 8 هسته صبر کن امکان داره تشکیل بشه اینکه کیسه زرده تشکیل شده

؟؟؟ حاملگی پوچم یکیش اسپرم ضعیفه یکیشم عفونت دلایل زیادی داره حتما اینبار ک خواستی اقدام کنی همه کاراشو انجام بده هم خودت هم شوهرت متاسفم برا بچه هات منم 3 ماه قبل یه بارداری پوچ داشتم 11 هفته خیلی سخته😔

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
ای بابا تا 8 هسته صبر کن امکان داره تشکیل بشه اینکه کیسه زرده تشکیل شده ؟؟؟ حاملگی پوچم یکیش اسپرم ...

اره هشت هفتمه ولی سن ساک هفت هفته و سه روز بود جنین و کیسه زرد هم نبود ،من بعید میدونم شوهرم مشکل داشته باشه چون همیشه تا من تخمک داشتم باردار شدم دوبار قبلا باردار شدم دومی دوقلو بود و سرکلاژ و استراحت و دارو هردو زایمان زودرس شدم ،اینبار سپتوم عمل کردم گفتم یه بار دیگه شانسمو امتحان کنم که باز یه مشکل دیگه دراومد واقعا کلافه شدم از وقتی یادم میاد تو مطب دکترام ،

دفعه بعد قبل اقدام چیکار کنم ؟اینجا بهترین دکتراشم هیچی نمیفهمن من رفتم تهران کلی ازمایش نوشت دارو های بارداری رو تعیین کرد ،بردم پیش دکتر شهرمون با همش مخالفت کرد گفت هیچ مشکلی نداری شاید سرکلاژتم نکنم ،دکتر تهران برام سرم آی وی آی جی نوشته بود اینجا نسخه نکردن بزنم یعنی دلیلش اون بوده 

یه ترس دیگه به ترس های دیگم اضافه شد !

تا نه هفته صبر کنم خوبه؟

ای بابا تا 8 هسته صبر کن امکان داره تشکیل بشه اینکه کیسه زرده تشکیل شده ؟؟؟ حاملگی پوچم یکیش اسپرم ...

یعنی یازده هفته فهمیدی پوچه؟