2777
2789
عنوان

خواستگار

139 بازدید | 14 پست

بچها برای دوستم ی واسطه خواستگار پیدا کرده بعد چون راه پسره دوره از دوستم عکس خواسته به نظرتون دوستم عکسشو بفرسته اینم بگم ک دوستم هم خوشگله هم محجبه

دعا کنید برام لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=206594686]یه عکس با حجابشو بفرسته چه اشکال داره؟ ولی حتما با هم کامل آشنا بشن و به حرفهای واسطه اکتفا نکنن[/QUOT یعنی ب نظرت بد نیس اگ دختره عکسشو بفرسه

دعا کنید برام لطفا
[QUOTE=206594686]یه عکس با حجابشو بفرسته چه اشکال داره؟ ولی حتما با هم کامل آشنا بشن و به حرفهای واس ...

مگه نیومده خاستگاری عکس نمیخاد دیگه

اگ هنوز نیومده نمیدونم بهتره با خانوادش مشورت کنه 

بروجرد💙 تاریخ عقد ۱۴۰۲/۷/۲۰ خدایا شکرت که بهم رسیدیم♥️♥️
[QUOTE=206594686]یه عکس با حجابشو بفرسته چه اشکال داره؟ ولی حتما با هم کامل آشنا بشن و به حرفهای واس ...

نه چه عیبی داره؟ عصر تکنولوژیه، همه جا مردم از خودشون عکس میذارن، عهد بوق نیست که عکس فرستادن جرم باشه

[QUOTE=206595272]نه چه عیبی داره؟ عصر تکنولوژیه، همه جا مردم از خودشون عکس میذارن، عهد بوق نیست که عکس فرستادن جرم با ...[/QU دوستم خوشگله ولی اگ اون اقا بی سلیقه بود چی؟

دعا کنید برام لطفا
[QUOTE=206595272]نه چه عیبی داره؟ عصر تکنولوژیه، همه جا مردم از خودشون عکس میذارن، عهد بوق نیست که ع ...

هیچی، اونو به خیر شما رو به سلامت.

ببین دوستت باید تکلیفشو بدونه که هدفش توی زندگی چیه، اگه ازدواج هدفشه که باید شانسشو امتحان کنه.

آدما باید برای اهدافشون قدم بر دارن.

اگه هدفش ازدواج نیست هم که هیچی، عکسی نفرسته و بذاره ببینه شاید سرنوشت جایی کسی رو رو به روش قرار داد.