2777
2789

من ۵ ساله ازدواج کردم یه دختر ۲۱ ماهه دارم...

زندگی تقریبا خوبی داشتم با مادرشوهرم اینا یکجا زندگی میکردیم...شوهرم هم اخلاقای خوب داره هم بد..حدود ۳ ماهه ک مادرشوهرم خونه رو عوض کرده..از رمانی ک رفته شوهرم اینقدررر بداخلاق شده ک نگوو..دیگ طاقتشو ندارم..صبوری هم حدی داره بیخودی داد میزنه.مخصوصا وقتی یکی از اعضای خانوادم زنگ میزنن اینقدر داد میزنه سر بچم ک بشنون..سگ اخلاق شده..روزبه روز بدتر میشه..

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..

دیشب بچه داواشم بدنیا اوند صبح داداشم زنگ رد بهم شوهرم سربچم کلی دادکشید یه جوری جمعش کردم ک به دهداشم بگم اشتباه شنیدی...خیلی بداخلاقه بیخودی دعوا راه میندازه...دیشب نگا ساعت گوشیم کردم گفت گوشیتو میشکنم دفعه دیگ گرفتی دستت خواست سینی غذارو پرت کنه تو صورتم بی شخصیت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخیرا  کارشون بیشتر نشده ؟

مشکل مالی براشون پیش نیومده ؟

تو محل کارشون  دچار مشکل نشدن ؟

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
ازش بپرس دردت چیه ،اگه مشکل اعصاب و روان داره ببرش دکتر

هیچ کجا نمیاد عزیزم...بهش میگم بریم‌مشاو نمیاد..با بچم اینقدر اخلاقش خوبه ک‌نگو فقط امروز داد کشید ک داداشم بشنوه..بعد هپ دخترمو برد دورش داد برلش توپ خرید اوردش خونه.با من بدشده خیلی

اخیرا  کارشون بیشتر نشده ؟ مشکل مالی براشون پیش نیومده ؟ تو محل کارشون  دچار مشکل نشدن ؟

هیچی نمیگه بهم.😑😑😑بپرسم میگه حرف کارو نزن..نه قبلا هم ک کارش زیاد بود اینجور نمیکرد یه مدت اینجور شده

بعد میگن تقصیر مادرشوهرست تا شوهر خودش نخواد هیچ اتفاقی نمی افته و هیچ بد خلقی هم نمیکنه متاسفانه ذ ...

مادرشوهرم هم کم دخالت نمیکنه عزیزم...جدیدا شوهدم میگه تو مامانمو انداخای بیرون از خونه.حالا خوبه تو به خونه ۳۰ متری دوتایی باهم زندگی میکردیم.حالا مادرش رفته خونه طبقه خریده براخودش.بعد این به من میگه تو بیرونش کردی

مادرشوهرم هم کم دخالت نمیکنه عزیزم...جدیدا شوهدم میگه تو مامانمو انداخای بیرون از خونه.حالا خوبه تو ...

میدونم عزیزم مادرشوهر منم خیلی دخالت کنه ولی خب تا شوهره خودش نخواد نمیزاره کسی دخالت کنه تو زندگیش

طبیعه از سرش میفته منم خونم نزدیک مادرشوهرم بود دوماهه اومدیم محله دیگه شوهرم هر روز خونه مادرشه منم دیگه کاری باهاش ندارم

ی روزی خودشون از اخلاقشون پشیمون میشن ک دیگه راه جبرانی نداره

هیچی نمیگه بهم.😑😑😑بپرسم میگه حرف کارو نزن..نه قبلا هم ک کارش زیاد بود اینجور نمیکرد یه مدت اینجور ...

کاش تو یه فضای آروم  بشینید  با هم حرف بزنید

همسرتون باید حرف بزنن  که  شما بهتر بتونید شرایط شونو درک کنید  

ولی این خیلی مهمه که  وقتی  حرف دلشونو زدن  ، سرزنش و شماتت نشن  یا بعدا  همون حرفها  رو  در موقعیت های مختلف   به روشون نیارید  اینطوری احساس امنیت میکنن و  باهاتون راحت تر حرف میزنن 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
میدونم عزیزم مادرشوهر منم خیلی دخالت کنه ولی خب تا شوهره خودش نخواد نمیزاره کسی دخالت کنه تو زندگیش ...

من از خاحوادم دورم.۳ ماهه ندیدمشون با اینکه فاصلمون ۱ ساعته...شوهرم جن گرفتش نمیزاره برم

سعي كن كم كم ازش حرف بكشي باهاش دهن به دهن نشو ولي با سياست  و مهرباني. ودلسوزي حرف بكش بهش بي ...

خونه مادرش مدام سر میزنیم و خودشم هر روز میره ..من جوابش نمیدم پر رو تر هم شده ..خیلی پروه شوهرم.تو صورت بابام هم‌می ایسته با ادبی حرف میزنه...مودبانه حرف نمیزنه بد حرف میزنه...نمیدونم چطور منظورمو برسونم

من از خاحوادم دورم.۳ ماهه ندیدمشون با اینکه فاصلمون ۱ ساعته...شوهرم جن گرفتش نمیزاره برم

فک میکنه شما از مادرش دورش کردی دیگه حق نداری خونوادتو ببینی

بهش پیشنهاد بده بری خونه پدرت و این چند روزه رو ک نیستی همسرت بره خونه مادرش