2777
2789
عنوان

گمشدگان

97 بازدید | 8 پست

کسی بوده چیزی گم کرده باشه و دیگه پیدا کردنش محال باشه ولی توانسته باشه پیداش کنه چکار کرده پیداش کرده

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

بله در کمال تعجب.. ذکر یا دلیل المتحیرین خوندم طرف با اینکه خیلی نیازمند بود بهم برش گردوننده بود

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرافاتی نیستم ولی هر وقت هر چیزی گم شده و مامانم قند گذاشته گوشه خونه پیدا شده😐💍 

عزیزم چطوری قانون خاصی داره

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
بله در کمال تعجب.. ذکر یا دلیل المتحیرین خوندم طرف با اینکه خیلی نیازمند بود بهم برش گردوننده بود

عزیزم چندبار باید بخونیم.؟

عزیزم چطوری قانون خاصی داره

نه بسم الله بگی و به نیت پیدا شدنش قند رو تو یکی از چهار گوشه خونه بذاری

چشمان تو دمپایی خیس بود                                              و دل من پای جوراب پوشیده بی دفاع...!
زنجیر مامانم گمشده بود  بعد یه روز داییم تو برفای جلوی خونشون پیداش کرد ما هربار صبوری گردیم ...

نه بسم الله بگی و به نیت پیدا شدنش قند رو تو یکی از چهار گوشه خونه بذاری

قربونت ممنونم