2777
2789

امشب با مامانم و نامزدم میخوایم بریم خونشون 

اول اینکه من باید بگم یا نامزدم به داداشش

پیام یا ز‌نگ

پیام راحت ترم

چی بهش بگم؟چطوری بگم

در تاریخ 1400/04/04 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. خدا جونم ممنونم به خاطر اتفاقات خوب پیش رو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزدت اول بگه...که هر روز که امادگی داشتن برید...

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

من بودم زنگ میزدم 

تو 2 سالگی موفقیت یعنی بتونی حرف بزنی/تو 5 سالگی موفقیت یعنی کثیف نکردن شلوارت/تو 18سالگی موفقیت یعنی داشتن گواهی نامه/تو 20سالگی موفقیت یعنی داشتن رفیق خوب/تو 80 سالگی یعنی بتونی خوب حرف بزنی/تو 90 سالگی یعنی کثیف نکردن شلوارت/تو 95 سالگی داشتن رفیق..حالا به نظرت زمین گِرده؟یا زمان؟
بدون دعوت میرین؟

نه عزیز

اونا اومدن خونه ما سر زدن و هدیه آوردن همینطوری

ماهم میخوایم دعوت پس بدیم 

در تاریخ 1400/04/04 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. خدا جونم ممنونم به خاطر اتفاقات خوب پیش رو

امروز برا امشب خبر ندید...زوده..ببینید خودشون کی امادگی دارن...

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.