2777
2789
عنوان

چرا انقدر بدبختم (سقط جنین)

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 27 پست
یعنی خونریزی می کنی بچه سقط میشه  یا جنین ۵  ماهه خودش می میره  عجیبه؟ مشکل ژنتیکی ...

درد زایمان میگیرم نارسایی سرویکس دارم سپتوم هم عمل کردم اینسری ،دیگه بریدم کاش میمردم

برای اینکه نینی دار بشم و سر وقت دنیا بیاد یه صلوات میفرستین ؟
عزیزم‌خیلی متاسفم انشاالله خدا یه بچه سالم بذاره تو بغلت💚 ولی علتشو‌ ریشه یابی کن حتما یه مشکل اسا ...

پیگری کردم سرم آی وی آی جی پیدا نمیشه شهر ما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم رحم اجاره ای بگیر  خودت و داری نابود می کنی

اعصابشو نداریم خییلی هم دوریم از تهران

پول هم که فراوان میخواد ،از طرفی اومدی اون زنه هم باردار شد پوچ شد 

اعصابشو نداریم خییلی هم دوریم از تهران پول هم که فراوان میخواد ،از طرفی اومدی اون زنه هم باردار شد ...

به نظرم راحت تره از این همه عذاب  

خب زنه پوچ شده 

پولش و نمی دید 

من دوستم با همین رحم اجاره ای راحت دو تا آورد 

ببین سخت هست ولی رحم اجاره کن... خودتو راحت کن... برو تحقیق کن شوهرتو راضی کن... بچه ی خودتونه دیگه. ...

اینبار گفتم سپتوم عمل کردم شاید بهتر بشه وضعیت یه بار امتحان کنم ،ولی جنین تشکیل نشد 

اینبار گفتم سپتوم عمل کردم شاید بهتر بشه وضعیت یه بار امتحان کنم ،ولی جنین تشکیل نشد 

صبر کنم یعنی؟هیچ امیدی. نیست؟😔