2777
2789
عنوان

چی بخورم که کامل دفع بشه؟؟

145 بازدید | 11 پست

سلام 

من تو 6 هفته به خونریزی افتادم اما خونریزی شدیدی نیست  مثل روز اول پریوده همراه با دل درد و کمر درد 

چی بخورم که کامل دفع بشه و نیازی به کورتاژو غیره نباشه؟ 

ممنون میشم تجربتونو بگید 

ضمنا دکتر تو سونو گفت ساک بارداری کوچیکتر ازونیه که باید باشه و پنج هفته نشون میده و به طور طبیعی دفع میشه 

همچون ماه الهام بخش باش، حتی زمانی که کامل نیستی🌛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم لطف کردی❤️

قربونت هیچ وقت چای دارچین برا سقطو یادم نمیره من از دارچین متنفرم سقطکردم دکتر گفت زیاد بخور حتی یه ق عذاخوری بریز تو چای بخور منم رختم گفتم خنگ بشه بینیمو بگیره یه نفس بخورم شرایطم سخت بود با دوبچع کوچیک.دست تنها مامانم هم نیومد خلاصه گذاشتم خنک شد یک نفس رفتم بالا دیدم اتیش گرفتم نگو بجای دارچین فلفل قرمز که رنگش تیره شده بود ریختم اتیش گرفتم خخخ

قربونت هیچ وقت چای دارچین برا سقطو یادم نمیره من از دارچین متنفرم سقطکردم دکتر گفت زیاد بخور حتی یه ...

ای جانم الهی بگردم  چقدرعذاب کشیدی 😔

الهی همیشه لبات بخنده ❤️❤️

قرلونت عزیزم دیگه بچه نداری چرا سقط شد

یه پسر دارم 

نمیدونم یهو لکه بینی شروع شد 

رفتم دکتر گفت ساک کوچیکه و امیدی بهش نیست و دفع میکنی

بعد برام ازمایش نوشت برای شوهرمم ازمایشذاسپرم نوشته که انجام بدیم ببینیم علتش چی بوده 

عزیزم خدا برات نگه داره پسرتو و انشاالله هرجه زودتر دوباره دامنت سبز بشه

قربون دل مهربونت ان شاء الله عزیزم😘😘 خدا عزیزای دلتو برات نگه داره