تمشک8_8 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 1441 عنوان میخوام طلاق بگیرم 1854 بازدید | 131 پست من ۲۱ سالمه یه کوچولوی ۶ ماهه دارم از اول ازدواج با شوهرم مشکل داشتم اما از وقتی بچه ام به دنیا اومده مشکلاتمون هزار برابر شده همش اعصابم خورده و گریه میکنم عاشق دخترممحالا شوهرم میگه ازت میگیرمش باید چیکار کنم که حضانت دخترمو بگیرم؟ با من غریبگی نکن♡ با من که در گیر تو ام ♡ چشمات و از من بر ندار♡من مات تصویر توام♡ 1400/06/15 | 12:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1فروردین عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 10990 تا ۷ سالگی با توعه بعدش هم اکه پدرش بخواد میتونه پیشت باشه وزن فعلی:۶۸ وزن هدف:۵۶ عضو گروه آبی💙💫
تمشک8_8 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 1441 دست بزن داره بدجور میزنه تو دعواها😔 با من غریبگی نکن♡ با من که در گیر تو ام ♡ چشمات و از من بر ندار♡من مات تصویر توام♡
رودین عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 22740 حتی اگر حضانت داد قبول نکن. نزار نقطه ضعف بشه. هیچکس به غیر از مادر بچه رو نگه نمیداره.
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99660 مشکلتون چیه اگ خاشتی بگو وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
5127 عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 24303 بده بهش برودنبال زندگیت 💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔 💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
makeupqueen7 عضویت: 1399/04/09 تعداد پست: 1726 شوهرتو راضی کن عزیزم شاید بلد نبودم نگهت دارم... اما قبول کن توهم موندنی نبودی!
تمشک8_8 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 1441 فقط میتونم بگم بیچاره اون بچه🥺 وقتی با هم دعوا میکنیم متوجه میشه و گریه میکنه ولی چه کنم ؟ با من غریبگی نکن♡ با من که در گیر تو ام ♡ چشمات و از من بر ندار♡من مات تصویر توام♡
دلیآر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 11481 تا هفت سالگی با تو ،بعد پدرش البته دادگاه از بچه میپرسه ،کجا میخواد بمونه ،فکر کنم با بخشیدن مهریه همسرت راضی بشه حضانتشو به شما بده خیلیا این کار رو کردن ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
گیلدا_هستم عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 4657 چراوقتیمشکلداشتیبچهدارشدی ؟اون بچهچه گناهی دارهواقعا؟؟ از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش وعاقبت بهخیری رو از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼♀️🤵🏻♂️❤
hadis6981 عضویت: 1399/07/15 تعداد پست: 25301 وقتی با هم دعوا میکنیم متوجه میشه و گریه میکنه ولی چه کنم ؟ عزیزم🥺😭بچه دختر بیشتر اسیب میبینه تو طلاق تا پسربازم خودت بهتر میدونیاگ نمیشه تحمل کرد جدا شو