2777
2789
عنوان

دعا برای زبان بند همسر+ماجرا

1496 بازدید | 44 پست

خانما تورو خدا اگ میدونین دعای خوب و تاثیر گذاری هس برای زبان بند شوهر بگین 

براتون صلوات میفرستم 😔

ماجرا اینه که بدون اجازه نباید جایی برم با پدر و مادر رفتیم تو بازار زنگ زد گفت کجایی گفتم با بابا و مامان اومدیم تو بازار گف اها باشه خدافظ 

یعنی قهر کرد دوباره زنگ زد گفت تا روزی که بیام دیگ زنگ نمیزنم گفتم اهوم (سربازه)

خب تو بازار نمیتونستم داد بزنم 

بعد امروز صبح زنگ زده میگه که من اومدم قرانو میزارم جلوت قسم بخوری که جایی نرفتم 

مامانم بیمارستان بود اون میگه ک نباید بری بیمارستان خوش نمیاد 😐من باپدرش رفتم اب دادم به مامانمو ابجیم برگشتیم دوباره اون یکی ابجیم زنگ د گف من حالم اصلا خوب نیست تورو خدا بیا اینجا من برم دکتر ابجیم  سه تا بچه داره تو سن(۶-۵-یازده ماه)پدرش منو برد در خونشون پیادم کرد(سر یک ملیون پول هرچی از دهنش در اومد پیش من از شوهر خواهرم گفت شوهر خواهرم خیلی خوبه بخدا هیچی نمیگه هر وقتم میبینه اونو سلام و احوال پرسی قشنگی میگیره و....

من اگ بگم رفتم خونه ابجیم میزنتم و حلوتم و مث سگ میکنه و میدونم نگم بهتره 

ولی چجوری جلو قران دروغ بگم😭😭😭😭

نمیدونم دیگه باید چیکار کنــم تورو خدااگ راه حلی یا دعای خوبی دارین بگین 

(طلاق نمیتونم بگیرم بخاطر خیلیییی مشکلات بزرگ)

با دعاهاتون خوشبخت میشم من به دلای پاک همتون ایمان دارم 💔🥀یه صلوات برا خوشبختیم بهم هدیه میکنی؟😭🙏🏻💓 من میخوام خوشحال باشم؛اما حتی واسه خوشحال شدن هم خستم😔💔🥀خدا چهارتا ازت میگیره یدونه بهت میده اندازه ی چهل تا دو،دوتای خداچهارتا نمیشه بهش اعتماد کن...♡:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خط اخرت 

طلاق نمیتونی بگیری بخاطر مشکلات بزرگ؟

الان تو ی دردسر ومشکل بزرگی خبر نداری😐

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

واقعا نمیدونم باید چیکار کنی

اگه یه درصدم امکان جداشدن داری جداشو..بخدا بعدا که باهاش بری زیر یه سقف بدتر میشه..

حتی اگه بچه دار هم بشی و دختر باشه اونم مثل تو زجر میکشه و این چرخه ادامه پیدا میکنه

از اول همینطوری بود؟

اونوقت این آقا اسیر گرفته؟ مگه قبل ازدواج نشناختیش؟خانوادت میدونن این اخلاقش؟ 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم...