2777
2789
عنوان

سنجش پیش دبستانی ها

2612 بازدید | 12 پست

سلام خانوما کسانی که بچه هاشون رو تو مقطع پیش دبستانی سنجش کردن ممنون میشم بگین چه سوالاتی از بچه میپرسن و ارزش میخوان چه کارایی انجام بده 🌹🌹

من ثبتنام کردم پسرمو ولی سنجش نداش. فقط گفته یه گواهی سلامت ببرم از دکتر براشون.

البته پیش دبستانی که ثبتنام کردم داخل مهده و مدرسه نیس ، مهدکودکه هم زیرنظر بهزیستیه و زیرنظر اموزش پرورش نیس کلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ثبتنام کردم پسرمو ولی سنجش نداش. فقط گفته یه گواهی سلامت ببرم از دکتر براشون. البته پیش دبستانی ...

منم توی دبستان غیر انتفاعی ثبت نامش کردم حالا گفتن چند روز دیگه ببریم واسه سنجش البته مدیر دبستانشون گفت اختاریه حالا نمیدونم ببرم یانه میترسم دختر اونجا استرس بگیره نتونه خوب جواب بده ردش کنن ولی درکل خیلی بچه سرزبون دارو اجتماعیه

منم توی دبستان غیر انتفاعی ثبت نامش کردم حالا گفتن چند روز دیگه ببریم واسه سنجش البته مدیر دبستانشون ...

سخت نیست من دخترم را برای کلاس اول بردم البته تنهایی رفت تو اتاق و من بیرون اتاق 

یه کتاب گذاشته بود جلوش و مثلا ازش میپرسید کدوم زنبور از درخت دور تره و از این سوالات خیلی سوالات راحت بود نگران نباشید

منم توی دبستان غیر انتفاعی ثبت نامش کردم حالا گفتن چند روز دیگه ببریم واسه سنجش البته مدیر دبستانشون ...

اگه گفتن پس ببرش دیگه ، خودت استرس نده به بچه  همرو عین بلبل جواب میده  بچه ها اعتماد به نفسشون از ادم بزرگها بیشتره.

سلام شما دخترتون رو بردین سنجش؟ چه چیزایی ازشون پرسیدن؟ منم باید پسرم روببرم

بهترین هدیه زندگیم  پسرم....آقا سجاد. خدایا مراقب بچه هام باش. منتظرگرفتن دستای کوچولوت هستیم نفس مامان