2777
2789
عنوان

تعجب کردم!😳

287 بازدید | 26 پست

"سلام خوبید"  

بچه ها من داشتم تلوزیون میدیدم یهو گوشی عمه ام زنگ خورد گفت گوشیرو بیار رفتم اوردم دیدم اسم زن عموم نوشته بعد همینجوری برای خودم گفتم شاید دختر عموم گم شده زنگ زدن بخدا همینجوری واسه خودم گفتم بعد دیدم عمم جواب داد بعد بهم گفت تو لیلا رو ندیدی؟لیلا دختر عمومه منم گفتم نه مگه چیشده گفت گمشده منم از تعجب شاخام در اومد

ولی بعد پیدا شد خونه دوستش بود..''''-''''

غربت تموم عالمه :‌)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میان میگن بگوووو ممد منو دوس داره؟؟؟،😑

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
الان میان میگن بگوووو ممد منو دوس داره؟؟؟،😑

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 خدا نکشتت چقدرباحال گفتی

مشکل ازآنجاشروع شدکه قبل ازانجام کاری به جای اینکه بگوییم ببینم  خدا چی میگه؟ گفتیم مردم چی میگن
😂😂😂😂😂😂😂😂😂 خدا نکشتت چقدرباحال گفتی

واللااااا😂😂😂

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
اجی تو بهشون بگو من پیشگو نیستم😂😂😂 الان میگن عشقم عاشقم میشع؟😑امروز سر کوچه حسن بقال میبینمش؟😐

دیگه تاپیکی که زدی باید پیشگویی هم کنی مخصوصا اونایی کع ممد دارنن وگرن دارت میزنن😂😂😂😂