2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سفید 

دل مرنجان که زِهردل به خدا راهی هست ! هرکه را هیچ به کف نیست به دل آهی هست 💜یک ساعت بعد ازاینکه خاکمون میکنن مردم سرمیز نهار به فکراینن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی پس واسه حرف مرپم زندگی نکن ! واسه دل خودت زندگی کن 💙 کوری یعقوب یا رسوایی بانوی مصر ؟ اولی عشق است اما دومی تاوانِ عشق ⁦❤️⁩ فقط یه ماهی مرده خودشو به دست جریان اب میسپره 💛، یه روز من میگم آسون نبود ولی من انجامش دادم 💚،من به زندگیم قول موفقیت دادم به خاطر سختیها و درد هایی که کشیدم به خاطر حرف هایی که شنیدم جا نمیزنم💜 ، جنگ برای رویاهات قشنگتیرین جنگ دنیاس 🧡،روی دیوار دل خود بنویسید ( خدا هست و خدا هست و خداهست )💛 هیچ وقت بخاطر اینکههمرنگ جماعت بشی نقاب به صورتت نزن شجاع باش خاص باش خودت باش 💙 وقتی روزگارتورا درشرایط سخت قرار داد نگو چرا من بگو:نشونت میدم ⁦❤️ کچل کن برو بالا شهر همه فکر میکنن مده ! برو وسط شهر همه فک میکنن سربازی! بیا پایین شهر همه فک میکنن زندان بودی ! این همه اختلاف فقط درشعای بیست کیلومتر ! مردم اونجوری که تربیت شدند میبینند ؛ پس از قضاوت مردک نترس 🧡 °هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد°  °بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد ° 💚 همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست گاهی، نشانه ی قطع امید از سطح شعور اوست 💙         

سبز پاستِلی

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

آبی

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
سبز پاستِلی

اره ی رنگ ملایمه خوبه

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)