2777
2789
کار از دوغ خوردنم دیگه گذشته

اگه روز فعالیت و تحرک داشته باشی انقد خسته میشی که شب حتی فکر و خیالم نمیکنی

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم برم دکتر راونپزشک اینقدر قرص اعصاب بده که واقعا دیوونه بشم😥

نه بگرد یه دکتر خوب پیدا کن که زیاد دارو نده 

شاید مثلا داروی افسردگی بخوری خوابتم خوب بشه 

اصلا احتیاج به قرص خواب نباشه 

خیلی ازاین قرصایی که بچه های اینجا میگن اصلا قرصای خوابی نیستن که روانپزشکا تجویز میکنن 

نه بگرد یه دکتر خوب پیدا کن که زیاد دارو نده  شاید مثلا داروی افسردگی بخوری خوابتم خوب بشه&nbs ...

نه اینکه خوابم نبره،خوابم میاد ولی اینقدر ذهنم مشغوله که اصلا خواب میزنه به سرم و بیخوابی میکشم🤕

دکتر خوب سراغ دارید آدرس بدید به من🙁

دکتر خودم خیلی اهل دارو دادن نبود ولی مثکه بچه ها جدیدا گفتن ایران نیست نمیدونم الان هست یا نه یه تحقیقی بکن اسمش محمد اربابی هست

اگه گفتن خارجه و مشاوره میده بیخیال چون جدیدا خیلی نجومی ویزیت میگیره

جدیدا برای اعضای خانوادم یه دکتر پیدا کردم که اونم استاد شهید بهشتی هست و راضی هستیم و زیادم اهل این نیست کسی رو بکشونه مطب و منصف هست و طبق تعرفه ویزیت میگیره اسمش سعید صدر 

ادرس مطباشون هست تو اینترنت 

دکتر صدر سمت سهروردیه

نه اینکه خوابم نبره،خوابم میاد ولی اینقدر ذهنم مشغوله که اصلا خواب میزنه به سرم و بیخوابی میکشم🤕

خب این خیلی نکته ریزیه که یه دکتر متخصص فقط متوجه میشه که چه چیزی باعث این مشکل شده 

من خودم بیخوابی داشتم ذهنمم مشغول نبود یا کلا خوابم نمی اومد یا خیلی خسته بودم ولی اصلا نمیتونستم بخوابم میگم خسته نه اینکه احساس خواب داشته باشما نه از شدت بیخوابی های شدید و پشت هم بدنم کوفته بود از بیخوابی

پس چی ان خطرناکن🤔

مثکه روانپزشکا میگن داروهایی که بنزودیازپینن اعتیاد اور و بدرد نخورن مگه واقعا نیاز باشه که بدن 

واسه خواب داروهای دیگه میدن یا مثلا دو تا میدن ترکیبی خواب اور میشه

به من زولپیدم داده بود ولی واقعا بدون تجویز پزشک داروی خیلی خطرناکیه