2821
2789

پسره تو شرکت مواد شوینده کار می کنه مأمور پخشه حقوقشو نمیدونم ولی شرکتش هم یه شهر دیگست و تازگیا مشغول به این کار شده قدش ۱۷۵ و شاید یه ذره بیشتر. هیکلش معمولیه نه زیاد چاق نه زیاد لاغر . فیسش جذاب نیست ولی با نمکه یه جورایی . بعد طرفای ما از قدیم‌الایام رسم داریم جهیزیه برعهده پسره البته نه اینکه خانواده دختر هیچی ندن اینطوری نیست یعنی وسایل آشپزخونه مثل ظرف و ظروف یا وسایل تخت خواب مثل بالش و پتو و اینا برعهده خانواده دختره وسایل اساسی و برقی ، مبلمان و فرش برعهده پسره 

حالا ایشون میگه اگه جهیزیه رو خودت کامل برعهده بگیری من می‌تونم یه خونه آپارتمانی بخرم اگه بذاری برعهده من مستأجر میشیم نمی‌تونم هم جهیزیه تهیه کنم هم خونه بخرم 

البته اینم بگم خونه های اپارتمانی اینجا زیادی هم گرون نیست تقریبا پول کل جهیزیه و یه خورده بیشتر هست یعنی فوق فوقش ۲ میلیارده و کمتر

ماشین هم دنا پلاس داره ۲۱ الی ۲۲ سالشه تقریبا

خودمم ۱۹ سالمه رشته حقوق می‌خونم راستش من اصلا خواستگار ندارم حالا این یکی هم پیدا شده همه چی تموم هم نیست نمی دونم چکار کنم دو دلم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوب این بستگی به بوجه خانواده ات داره 

اطراف منم اینطوری هست البته وقتی عروس تمام و کمال جهیزیه میبره که داماد هم طلا زیاد بخره واسش 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

من کار ندارم به ازدواجت ولی اگه همسرش شدی میتونی

جهیزیه رو خودت بخری اما نه همه چی  چیزایی که فقط لازمه

بزاری اون خونه بخره چون جهیزیه بدون خونه به درد نمیخوره ازبس جابه جا بشی همه میشکنه

خدایا شکر

عزیزم خب شما اجازه بده خونه بخره 

بعد تو هم هر چی در توانتون بود جهاز ببر 

بعدا میتونی مبل بخری یا پرده گرون 

یا لوستر گرون بخرید مهم اینه اول زندگی خونه دار باشید 

بنظرم خوبه ازدواج کن 

والا پسر با جنم تو اون سن با اون موقعیت خوبه 

یه مدت با هم در ارتباط باشید ببین اخلاقی ب هم میخورید

بعد دختر گلم اصل شناخت ب زیر یک سقف رفتنه

اونجا باید یه جاهایی کوتاه بیایی

یه جاهای آقا شما رو درک کنه

باید کنار هم زندگیتونو بسازید 

مالی هم اگه پسر زرنگی باشه همه چی بدست میاره

صبر کن برای کیس بهتر

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

من هفته آیی دوتا خواستگار رو داشتم 

ولی خدایش ۱۹ سالم بود خواستگار نداشتم 

سنت کمه خوب کی میاد خواستگاری دختر بچه 

پسره هم حق داره اول جونیش هم خونه هم ماشین هم جهیزیه 

هم خرج عروسی 

پدرت یه کمک کنه از واقعا قصدتون ازدواجه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز