2777
2789
عنوان

دندان دراوردن کودکان

126 بازدید | 12 پست

مامانها لطفا راهنمایی کنین دخترم بعد اینکه دوتا دندون جلویی پایین وبعدش دوتا دندون جلوی فک بالا و کناری های فک بالا رو دراورد  دوباره کناری پایین به جای دوتا فقط یه دونه از سمت چپ دراورد دیگه دندون درنیاورد تا دوماه که الان داره از بالا دوباره دوتا قرینه هم اسیا درمیاره ولی اون دندون جلویی فک پایین همون سه تاست و دندون کناری تازه جوانه زده نگرانم که این میاد ورشد میکنه به این جلویها میرسه یا کوچیک میمونه نمیدونم چطوری عکس بفرستم که خوب ممنظورم  رو برسونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این به ترتیب نبودنش اشکال نداره یعنی

نه اشکالی نداره.عکس فرستادم ببین

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن

مال من این عکسه که ۶ تا ۱۰ ماهگی هستش سه تاس فقط ولی اون اسیای بالا که نوشته ۱۳ تا ۱۹ ماهگی باهم دراومدن الان ولی چهارمین دندون فک پایین تازه جونه زده الان ۱۶ ماهست دخترم

مال من این عکسه که ۶ تا ۱۰ ماهگی هستش سه تاس فقط ولی اون اسیای بالا که نوشته ۱۳ تا ۱۹ ماهگی باهم درا ...

یعنی ۱۷ تا۲۳ماهگی دراومده؟

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن

درمیاد نگران نباش.قطره آ د سه روز درهفنه بهش بده

اصلا نگران نباش اگر هر اتفاقی بیفته که دندان‌های شیری شه ببری درمانگاه سهامی خیلی اونجا کار و درمان فوق‌العاده‌ای دارند دکترای خیلی خوبی دارند و اینکه من خیلی راضی هستم و خودم تمام بچه های فامیل بچه خودم همه رو میذارم اینجا حتی جایگاه بازی برای کودکان هم داره کلا محیط خیلی شاد و مفرحی و اینکه توصیه می کنم حتما برین اونجا چون خیلی وقت میزارن واسه بچه ها خیلی با انرژی و کار انجام میدن برای بچه ها واقعاً دلسوزن

اصلا نگران نباش اگر هر اتفاقی بیفته که دندان‌های شیری شه  ببری درمانگاه سهامی خیلی اونجا کار و ...

خیلی ممنون دوست عزیز من همدان هستم درمانگاه سهامی برای تهرانه یا شهر دیگه ای هستش