2777
2789
عنوان

جاری

200 بازدید | 11 پست

سلام من مشکلم با جاری ام این هست که همش چشمش تو زندگی منه و احساس می کنم همسرم رو دوست داره ، این خانم با همسر قبلی شوهرم در ارتباطه و جدیدا اونو در اینستا اد کرده و چند روز پیش هم شوهرم رو اد کرده و من رو نه ، من به شوهرم اعتراض کردم که بلاکش کنه، میخوام نظرتون رو بدونم آیا ارتباط داشتن با همسر قبلی شوهرم من درسته که من اعتراضم رو علنی کنم ؟

نه تو اصلن نباید کاری بع اونا داشته باشی فقط ارتباطت رو کامل قطع کن و نزار شوهرت تو اینستا نزدیکشون بشه

عروس کوچولوی سایت🤘👰  کاربر قدیمیم😘                                                            همونی که هرچی میخوره چاق نموشه🥺                                  گیمرِبیکارِبدبخت🎮🧸                                                          عاشق عروسکای رنگارنگ و گلای خوشبو😍💐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله بده ولی این کدعلنی نشون میده بدتره،،،بهتره شما علنی نکنی و شوهرتون بچسبی

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

کاملا حق با شماست

شوهرت باید باید باید جاریتون رو بلاک کنن و از شبکه اجتماعی ایشون خارج بشن. اگر این کار رو شوهرت بکنه مطمئن باش جاریت سر جاش می شینه در غیر اینصورت جاریت ممکنه دستش رو برای خراب کردن زندگیت بازتر ببینه

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

با فرد عاقل تو خانواده شوهر مشورت کن. مثلا اگر مادرشوهر یا پدرشوهر عاقلی داری برو بگو که جاری این کار رو کرده حواستون به این زن و نیتش باشه.

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
با فرد عاقل تو خانواده شوهر مشورت کن. مثلا اگر مادرشوهر یا پدرشوهر عاقلی داری برو بگو که جاری این کا ...

متاسفانه چون دختر داییشون هست و براشون مثل مریم مقدس میمونه اصلا حرف منو قبول نمی کنن و می گن منظوری نداشته و مثل خواهر بردار از بچه با هم بزرگ شدیم و از این جور اراجیف 

متاسفانه چون دختر داییشون هست و براشون مثل مریم مقدس میمونه اصلا حرف منو قبول نمی کنن و می گن منظوری ...

پس شوهرت رو مجبور کن جاریت رو بلاک کنه