2777
2789
عنوان

چی روشی دارین برای پیشگیری از بارداری؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 78 پست
قلبش ایستاده بود تو ۶ هفته کورتاژشدم عزیزم ... البته چون دکتر گفت نمیتونه ایودی رو دربیاره و ممکنه ...

خب چطور خودت باعث شدی کار خاصی کردی؟

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی ماماها اینکارو برات انجام میدن یا قرصشو میتونن برات گیر بیارن . یا اشنا داشته باشی تو حلال احم ...

مرسی ولی اشنا نداریم متسفانه😔 ولی باز بعدش کورتاژ هم بده کاش خودش با قرص بیفته

مرسی ولی اشنا نداریم متسفانه😔 ولی باز بعدش کورتاژ هم بده کاش خودش با قرص بیفته

معمولا میوفته.

مال من چون ایودی هم داخل رحمم بود و رفته بود بالا باید کورتاژ میشدم.

شما الان بارداری؟

چن هفته؟

وای نه ترو خدا😂 من یدونه دارم میگم بسه😑😑

خخخخخ...

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

معمولا میوفته. مال من چون ایودی هم داخل رحمم بود و رفته بود بالا باید کورتاژ میشدم. شما الان باردا ...

مرسی ک جواب دادی ولی گیر اوردنش خیلی سخته....من علاعم بارداری دارم متسفانه هنوز بچم کوچیکه جلوگیری طبیعی داشتیم نمیدونم هنوز قطعی هستم یا ن