2777
2789
عنوان

رابطه دوستی بعد ازطلاق

313 بازدید | 15 پست

سلام من چندماهه جداشدم بادوتابچه هام زندگی میکنم شاغلم 

یه مدته یه پسری گیرداده باهم باشیم وضع مالیش بدنیس انگارخودشم اخلاقش خوبه بنظرم 

من دیگ قصد ازدواج ندارم 

تنهایی ام بهم فشاراورده ازاونورم ازنظر مالی کم اوردم چون کرایه و نفقه وهمه چی باخودمه 

نمیدونم کارم درسته یا نه 

نمیخام دیگ اشتباه کنم

میترسم اعتماد کنم یا اون جیزی ک میگه نباشه

یعنی باهاش دوست باشی خرجتو بده؟ اینم می‌دونی ک اون خاسته های زیادی ازت خواهد داشت؟

هر چقدر میگذرد بیشتر یقین پیدا میکنم دیگر هرگز لحظه هایمان مثل آن گذشته ی قشنگمان هفت رنگ نخواهد شد! همه چیز این زندگی تا ابد غرق تاریکی ست!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما عجولانه جبهه نگیرین براش خرج زندگی و دوتا بچه خیلی بالاست

درسته،بستگی ب اعتقاد خودش داره، نداری و شرمندگی جلو بچه سخته،ولی باید با خودش فک کنه ببینه حاضره پا روی عقایدش بزاره یانه

هر چقدر میگذرد بیشتر یقین پیدا میکنم دیگر هرگز لحظه هایمان مثل آن گذشته ی قشنگمان هفت رنگ نخواهد شد! همه چیز این زندگی تا ابد غرق تاریکی ست!
چ عقایدی منظورته گلم  اگرم بخایم باهم باشیم محرم میشیم

آره عزیزم منظورم همون محرم نامحرمی بود. اگه اینطوره و اینکه می‌تونی ازش مطمئن بشی تو هم حق داری زندگی کنی . فقط ببخشید بچه هات چن سالشونه؟

آره عزیزم منظورم همون محرم نامحرمی بود. اگه اینطوره و اینکه می‌تونی ازش مطمئن بشی تو هم حق داری زندگ ...

۶و۹ ساله 

نمیدونم ازکجا باید فهمید ک همینجوری ک نشون میده هست یانه 

بعدمیترسم قبول کنم بعدش پشیمون شم سیریش شه ب زندگیم الان راحتم واسه خودم ازاونورم تنهایی واقعا سخته

۶و۹ ساله  نمیدونم ازکجا باید فهمید ک همینجوری ک نشون میده هست یانه  بعدمیترسم قبول ...

مگه نمیگی کارخونه داره ،برو تحقیق کن، یه مدت باهاش تلفنی حرف بزن و توی کافه باهاش قرار بزار برا آشنایی، و اینکه بهش از اول گوشزد کن ک با بچه هات باید خوب باشه. بچه هات دخترم یا پسر؟

بچه هام ک اصلا قرارنیست بدونن این قضیه رو

مگه میشه؟ یعنی قرار نیس بیاد خونت یا تو بری؟