2777
2789
عنوان

یک ماه دیگ بله برونمه ولی موندم ☹️

626 بازدید | 20 پست

از کار بی کار شدم کلا 6 تومن دارم

نمیدونم چ غلطی کنم 

کار پیدا نمیکنم 😭

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!

واقعا خوش ب حال اونایی ک پدر دارن خرج اینجور چیزارو میده ب جا اینک خوشحال باشم دارم عروس میشم

چشمم همش پر اشکه ک چ خاکی تو سرم کنم

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله برون چ مراسمیه چیکار میکنید ؟

بعد از خاستگاری 

خانواده دوماد نشون میارن و چادر و اینجور چیزا بله رو بگیرن

رسما و شلوغ کاریای اضافه رو حذف کن من مجلس خواستگاریم چندتا بود یکی دوتاش لباس تکراری پوشیدم اصلا ا ...

من مجلس خاستگاری بله برون رو یکی کردم

گفتم کروناس یکی کنید 

الکی بهونه آوردم  چون اصلا پول دوتا مراسم رو ندارم

اها  چقدر رسم های ما در هم برهمه  خو این مراسم چ خرجی داره ک ۶ تومن کافیت نیست

پول میوه شیرینی لباس شام 

مامانینا هم هیچی ندارن باید برا اونام بخرم لباس 

دقیق دو روز بعد بله برون تولد نامزدمه

کاش میتونستم بگم چن وقت دگ بیان خاستگاری 

ولی فک میکنن آنوقت پشیمون شدم 

نمیگن همه هولن زودتر ب کسی ک دوست دارن برسن

حالا ما میخایم بریم خاستگاری دختر بگ نیاین

پول میوه شیرینی لباس شام  مامانینا هم هیچی ندارن باید برا اونام بخرم لباس  دقیق دو روز ب ...

مگه چند نفرن؟لباس برو جاهای قیمت مناسب شهر پارچه بخر بدوزین 

خو همه ی اینایی ک گفتی ۶ تومن کافیه ها 

ی ساعتی چیزی بخر تو نباید تو تالار براش تولد بگیری ک ی کیک خوشگل با ی ساعت نهایت یه تومن 

مگه چند نفرن؟لباس برو جاهای قیمت مناسب شهر پارچه بخر بدوزین  خو همه ی اینایی ک گفتی ۶ تومن کاف ...

ن بابا تالار چیه میخوام برم خونشون کادو بدم 

ب نظرت واقعا بسه؟

من مجلس خاستگاری بله برون رو یکی کردم گفتم کروناس یکی کنید  الکی بهونه آوردم  چون اصلا پ ...

خب همینه دیگه

جلسه اخری ک میان خواستگاری و میخوان بله بگیرن میشه بله برون و اصلنم نیاز به شلوع کاری نیس

فکر کن یه مجلس خواستگاری سادس فقط شیرینی بخرین

خب همینه دیگه جلسه اخری ک میان خواستگاری و میخوان بله بگیرن میشه بله برون و اصلنم نیاز به شلوع کاری ...

شام باید بدم

مامانم هیچ کمکی بخدا نمیکنه بم حتی ی قرون کلی دستوراتم مید. خب من بدبخت از کجا بیارم

ن بابا تالار چیه میخوام برم خونشون کادو بدم  ب نظرت واقعا بسه؟

اره ب خدا 

۶ میلیون داری دختر 

مگه چند نفر میان ؟میوه سه مدل بگیر با شیرینی از ی جای قیمت مناسب راستی میتونی بری میدون تره بار اونجا ارزونتره 

لباسم ک گفتم خیاط خیلی کمتر از بیرون درمیاد ب شرطی ک بتونی پارچه ی خوبو قیمت مناسب پیدا کنی راستی ی پیج دیدم خودم سفارش دادم خواهرم پیجو نگا کرد گفت معتبره پارچه هاش انقدر ارزونه بدم بهت؟