2777
2789
عنوان

تبدیل انسان به حیوان (مسخ)

697 بازدید | 15 پست
؛ حضرت علی (ع) می‌فرماید: روزی از پیامبر مکرّم اسلام (ص) سوال نمودم که کدامیک از حیوانات مسخ شده‌اند؟

حضرت فرمودند: فیل ؛ خرس ؛ خوک ؛ میمون ؛ مارماهی ؛ سوسمار ؛ خرگوش ؛ شب پره ؛ عقرب ؛ عنکبوت ؛ کرم سیاه آبی ؛ سهیل و زهره (نام دو حیوان دریایی است). از ایشان علت مسخ را پرسیدم؟ که حضرت درباره برخی فرمودند:

1. عقرب: مرد بد زبانی بود که هیچکس از نیش زبانش آسوده نبود.

2. خوک: عده ای نصرانی بودند که از خدا خواستند غذای آسمانی بر آنها بفرستد و با اینکه خواسته شان برآورده شد بر کفر خود افزودند.

3. فیل: مردی بوده که اهل لواط بوده است.

4. خرس: مردی بوده که  مردان دیگر را به سبب مفعولیت به خود جلب می کرده است.

5. عنکبوت: زنی بوده است که به شوهر خود خیانت نموده است.

6. خرگوش: زنی بوده است که غسل حیض و غیره نمی‌کرده است.

7. مارماهی: مردی بوده است که زن خود را در اختیار مردم می گذاشته است.

8. سوسمار: بادیه نشینی بوده است که سر راه حاجیان را می گرفته و اموالشان را به غارت می برده است.

9. میمون: کسی بوده است که در روز شنبه برخلاف دستور الهی ماهی گرفته است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من متوجه نشدم.یعنی منظورراینه که هرچی حیوان میمون تو این دنیا هست قبلا ادم بدی بوده یا منظور اینه اون دنیا ادم های گنهکار تبدیل به حیون میشه چهرشون؟این حدیث سند داره؟؟

هرکس به اندازه فرهنگ و ادب خانوادگیش نظر میده.پس درست صحبت کنیم😊
تناسخ ینی انسان به انسان  مسخ ینی انسان به حیوان  من اعتقاد دارم

ی چند تا آیه هست که ردش میکنه مثل این،

حَتّى اِذا جآءَ اَحَدَهُمُ الْمَوْتُ قالَ رَبِّ ارْجِعُونِ لَعَلّى اَعْمَلُ صالِحاً فیما تَرَکْتُ کَلاّ اِنَّها کَلِمَةٌ هُوَ قائِلُها» (1)؛ ([آنها همچنان به راه غلط خود ادامه مى دهند] تا زمانى که مرگ یکى از آنان فرارسد، مى گوید: پروردگار ا! مرا بازگردانید؛ شاید در آنچه ترک کردم [و کوتاهى نمودم] عمل صالحى انجام دهم، [ولى به او مى گویند] چنین نیست! این سخنى است که او به زبان مى گوید [و اگر باز گردد، کارش همچون گذشته است

یا اولین نمونه اش انسان مسخ شده بوده بعد زاد ولد کردن

میمون قبل انسان وجود داشته، شواهدش هست

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید