2777
2789
عنوان

مامان ها میشه بهم کمک کنید

88 بازدید | 14 پست

تا حدودی از سختی های بچه دار شدن می‌دونم اما دلم میخواد بازهم باهاتون در موردش صحبت کنم 

تا حالا شده از اینکه بچه دار شدید پشیمون بشید؟

مثلا بگید که قبلش بیشتر خوش بودید 

زندگی تون قشنگتر بود 

من شاغل هستم و میترسم بچم از دوری من اذیت بشه 

شرایط مهدکودک ها چطوریه؟

تا الان به هرچی میخاستم رسیدم..به عشقم رسیدم؛خانوم معلم شدم؛ انتقالیم هم درست شد خدایا همیشه همینطوری هوامو داشته باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه آدم از وجود بچه ش خسته بشه و بگه کاش بچه دارنمیشدم، بچه زندگی و تغییر میده، دیگه آزادی سابق رو نپاری، رابطه ت با شوهرت کمی تغییر می‌کنه که باید مراقب باشی و مدیریت کنی زندگیتو، مهدم نزار بچه رو ،بچه احتیاج به توجه و محبت مادر داره

کاربر خانم هستم،آرش اسم پسرمه😍
صد در صدزندگی قبل و بعد بچه دار شدن فرق داره آزادی و راحتی قبل رو نداری

آره اینو می‌دونم 

ولی زندگی بهتر میشه؟

لذت بخش تر میشه؟

من و همسرم همدیگه رو خیلی دوست داریم 

میگم نکنه دوست داشتنمون کمتر بشه

تا الان به هرچی میخاستم رسیدم..به عشقم رسیدم؛خانوم معلم شدم؛ انتقالیم هم درست شد خدایا همیشه همینطوری هوامو داشته باش
مگه میشه آدم از وجود بچه ش خسته بشه و بگه کاش بچه دارنمیشدم، بچه زندگی و تغییر میده، دیگه آزادی سابق ...

خب شاغلم چکار کنم 

معلمم

سختی داره ولی عشقش خیلی بیشتره اون عشق نمی گذاره حتی فکر کنی کاش بچه ام نبود. 

من هم خودم تجربه کردم هم از مامان های زیادی شنیدم که میگن ما نمی دونیم بدون بچه هام چطور زندگی میکردیم

آره اینو می‌دونم  ولی زندگی بهتر میشه؟ لذت بخش تر میشه؟ من و همسرم همدیگه رو خیلی دوست داریم ...

نه نمیشه

دردسر اضافه میشه از بچگی با بی‌خوابی و خستگی

بعدش مریضی و واکسن

بعدش مدرسه و تربیت و تا آخر عمر خودتوفراموش میکنی الویت اول و آخر میشه بچه

همون طور که می دونی مرخصی ما نه ماهه بهتره طوری برنامه ریزی کنی که شروع بارداری تو دی ماه باشه تا بچه شهریور به دنیا بیاد.

این طوری تعطیلات تابستون به مرخصیت اضافه میشه و یک سال بچه پیش خودته

اکثر همکارا همین کارو میکنند.

من تازه بچه دار شدم و من هم سرکار میرم الانم چند ماه خونه میخوام بمونم باز برگردم سرکار. من بعد یک بارداری ناموفق خدا دخترم رو بهم داده. هزار بار شکر وجودش میکنم ولی وحشتناک سخته غیر قابل باور! حالا سختیش به کنار من یکهو انگار به معنای واقعی فهمیدم این مسوولیته خیلی بزرگه خیلی!! یعنی مسئولیت از دوست داشتن بچه درجه اش بالاتره! و کلا همه چی دیگه بی اهمیت میشه و فقط بچه اس که مهمه! بهترین لطفی که در حق خودم میتونم بکنم اینه که به جای دو ساعت سه ساعت بخوابم تو شبانه روز! ولی الهی شکر من شکایتی ندارم

میشه برای سلامتی مادرم دعا کنید خدا شفاش بده؟❤️
آره اینو می‌دونم  ولی زندگی بهتر میشه؟ لذت بخش تر میشه؟ من و همسرم همدیگه رو خیلی دوست داریم ...

حتما روی روابط شما اثر گذاره چون بچه تغیر و تحول بزرگیه تو زندگی 

اما الان حس خوب بینتون به چالش کشیده نشده .

بعداز بچه می بینی که در کنار هم بودن هاتون اگرچه کوتاه تره ولی عمیق تره انگار موفق بیرون اومدن از این چالش عمق احساسات و بیشتر کرده